Obiady na cały miesiąc. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Tradycyjne, polskie przepisy

Jolanta Baranowska
Obiady na cały miesiąc. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Tradycyjne, polskie przepisy
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Coraz chętniej sięgamy po dawne przepisy, wracając do tradycji lub szukając pomysłu na przywołanie niepowtarzalnych klimatów kulinarnych z przeszłości. W tej książce znajdziemy sprawdzone receptury, według których można przygotowywać obiady przez cały miesiąc, a także okazjonalnie - kiedy mamy czas i ochotę na gotowanie. Obiady niedzielne są bardziej pracochłonne, ale przez to wykwintne, codzienne - proste i szybkie, nawet dla osób niewprawnych w kuchni. Wszystkie przepisy napisano współczesną polszczyzną, zrozumiałą dla dzisiejszych smakoszy.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-83-89232-89-2, 9788389232892
Wydawnictwo: Videograf

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Obiady na cały miesiąc. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Tradycyjne, polskie przepisy aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Obiady na cały miesiąc. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Tradycyjne, polskie przepisy. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl