Recenzje książki "Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?"

Dodaj swoją recenzję

#naturalnieodpornosc

15.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chociaż sama w roli matki jeszcze tego nie doświadczyłam, pamiętam, ile nerwów i strachu przynosiło rodzicom moje chorowanie. Ten czas to ciągłe pytania (co się dzieje? jak się czujesz?) i szukanie winnego. Tak jakby przeziębienie zawsze przychodziło z czyjejś winy. Bardzo dobrze, że już w pierwszych rozdziałach książki Pan Tabletka uspokaja, że d... {} Recenzja książki Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?

Czy te gluty są normalne? Czemu on wciąż choruje?

5.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Internet nauczył nas powierzchownego przeglądania informacji. Chociaż teoretycznie dostęp do wiedzy jest łatwy, jak nigdy dotąd, wystarcza nam szybkie przejrzenie nagłówków. Dotyczy to również rodzicielstwa. Dzieci na Instagramie nie chorują, zawsze są śliczne i uśmiechnięte. Czy jeśli maluch co chwilę „ma gluta” to znaczy, że jego rodzice źle się... {} Recenzja książki Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?

Pan Tabletka - pogromca mitów i obrońca zawartości portfela! 😉

12.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor zwraca się do swoich czytelniczek (które według niego stanowią ok. 90% odbiorców) i czytelników w sposób bezpośredni. Nie owija w bawełnę. Często jest bezlitosny, a w jednym miejscu ubolewa wręcz nad tym, że nie pozwolono mu użyć mocniejszych słów (cenzura wydawnicza). Nie znaczy to wcale, że jest on niegrzeczny w stosunku do odbiorców - abs... {} Recenzja książki Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?

@paulina2701@paulina2701 {}× 1

Ilość informacji nie odpowiada objętości pozycji

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Podeszłam do tego zestawu dość sceptycznie, bo odczuwam pewną uzasadnioną obawę przed podejmowaniem medycznej tematyki w formie tzw. przystępnej. Na rynku sporo jest pozycji, które próbując przypodobać się odbiorcom wpisują się w aktualną modę, gdzie obok pięknego aktualnego naukowego warsztatu jest rozdział, że „w zasadzie to nie napiszę tego wpr... {} Recenzja książki Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?

@phd.joanna@phd.joanna {}× 1

Idealna pozycja dla rodziców.

11.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto nie zna Pana Tabletki? Ja trafiłam na niego poprzez koleżankę, która wielokrotnie podsyłała mi złote rady Pana Tabletki. Ostatni rok był bardzo ważny dla mnie pod względem leczenia się jak najbardziej naturalnie ze względu na ciążę. Stawiałam zdrowie na pierwszym miejscu, a lekarstwa były ostatnim o czym myślałam. Ze starszą córką nie miałam p... {} Recenzja książki Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?

Zdrowie naszych dzieci

1.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Odporoność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?". Tytuł, który powinien przeczytać każdy rodzic, a najlepiej, gdyby sięgali po niego jeszcze w okresie oczekiwania na dziecko, albo jego planowania. Pan Tabletka w przystępny sposób uświadamia nam jak działa organizm człowieka, jego układ immunologiczny i czym jest odporoność. Są to niezwykle przyd... {} Recenzja książki Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?

@Gosia@Gosia {}

Kompendium wiedzy dla rodziców

28.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeszcze zanim urodzi się dziecko, człowiek czyta milion poradników z zakresu psychologii, wychowania. Zarzeka się, że chce być świadomym rodzicem. Na świat w końcu przychodzi młody człowiek i są zachwyty, buziaki, piękne ubranka, a później.... a później przychodzi przeziębienie. Często już kilka tygodni po narodzinach i katar zamiast przysłowiowy ... {} Recenzja książki Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?

@Patriseria@Patriseria {}× 4

Pan Tabletka dla rodziców

24.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pana Tabletkę znam już od kilku lat, natrafiłam na jego stronę szukając sprawdzonych, domowych sposobów na przeziębienie. I tak już zostałam! W sezonie na gluta towarzyszy nam przepyszny, nieco zmodyfikowany przepis na syrop z cebuli. Garść cennych informacji jak czerpać z doświadczenia i wiedzy wcześniejszych pokoleń. I nie tylko. Pan Tabletka tw... {} Recenzja książki Odporność. Czy Twoje dziecko może nie chorować?

@Paulina_Wu@Paulina_Wu {}× 2
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe