Recenzje książki "On jest dla mnie"

Dodaj swoją recenzję

Bracia Arwood powracaja

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyjaźnię się z Devney Maxwell od szóstego roku życia, ale nigdy nie powiedziałem jej, jak bardzo ją kocham. Jako zawodowy gracz w baseball spędzam większą część roku w rozjazdach, ale ona jest moim domem – jedynym, jaki znałem. Kiedy wróciłem do Sugarloaf, aby zająć się rodzinną farmą, dowiedziałem się, że Devney zamierza wyjść za mąż za nieodpo... {} Recenzja książki On jest dla mnie

On jest dla mnie

8.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy wy też macie swoich sprawdzonych autorów, których książki działają na wasze dusze jak balsam? Ja mam tak z każdą książką, która wychodzi spod pióra Corinne Michaels. Autorka wręcz potrafi we mnie poruszyć takie miejsca o których nie miałam pojęcia. Ani jedna z jej książek dla mnie nie była niewypałem. Każda zajmuje w moim sercu i na półce spec... {} Recenzja książki On jest dla mnie

On jest dla mnie

20.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trzeci z braci to Sean, jest gwiazdą futbolu i teraz wypada jego kolej by spędzić pół roku na rodzinnej farmie. Z Devney przyjaźnił się od najmłodszych lat. Wiadomo w pewnym momencie ich drogi się nieco rozeszły, a wraz z tym, ich kontakt również osłabł. Jednak z czasem dociera do Seana, że to Devney jest jego prawdziwą miłością. Tylko czy może to... {} Recenzja książki On jest dla mnie

Czy dwojka przyjaciół zaryzykuje wieloletnią przyjaźń dla miłości?

7.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🏹 Recenzja 🏹 " On jest dla mnie " Corinne Michaels " -Jak brzmi prawda o strzale? (...) -Celny kolejny strzał wytycza właściwą drogę." Kolejny z Braci Arrowood przyjeżdża na rodzinną farmę w Sugarloaf by spełnić warunek jaki postawił przed nimi w testamencie znienawidzony ojciec. Sean jest znanym zawodowym baseballistom. To było jego jedyne marze... {} Recenzja książki On jest dla mnie

On jest dla mnie

5.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sean i Dev znają się od zawsze, przyjaźnili się w dzieciństwie, przyjaźnią się teraz. Chociaż nie widują się często, zawsze mogą na siebie liczyć. Kiedy Sean ma wrócić do znienawidzonego domu, aby mieszkać pół roku, jak chciał ojciec w testamencie, tylko świadomość, że się uśmiecha i wie, że da radę. Mężczyzna jest sławnym bejsbolistą, osiągnął w ... {} Recenzja książki On jest dla mnie

Jeden cudowny pocałunek zmienił wszystko.

27.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Celny drugi strzał wytycza właściwą drogę.” Znacie to uczucie kiedy sięgacie po następny tom serii i zastanawiacie się czy autorka dała radę, czy przebije poprzednie skoro wcześniej postawiła sobie poprzeczkę wysoko? Ja tak właśnie miałam kiedy zaczynałam czytać “On jest dla mnie” Corinne Michaels. Teraz już wiem i podzielę się z wami moimi wraż... {} Recenzja książki On jest dla mnie

On jest dla mnie

26.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"On jest dla mnie" jest trzecim tomem serii o braciach Arrowood. Na każdą kolejną część cyklu czekam z wielkim utęsknieniem. Cirinne Michaels podbiła moje serce tymi historiami. Tym razem powieść poświęcona jest Sean'owi. Oczywiście autorka pozwala nam również sprawdzić co słychać u pozostałych członków rodziny, gdyż ta się zdążyła już nieco powię... {} Recenzja książki On jest dla mnie

@iza.81@iza.81 {}× 3

On jest dla mnie

25.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej! Co ciekawego czytacie? U mnie obecnie są trzy książki na tapecie więc wybaczcie, że chwilowo tak rzadko tutaj jestem ale czasu na czytanie ostatnio jest bardzo mało.🙊 🏹🏹 Dziś mam dla was za to recenzję przedpremierową. 🏹🏹 Już jutro swoją premierę ma trzecia część o braciach Arrowood - "On jest dla mnie". Z wielką niecierpliwością oczekiwał... {} Recenzja książki On jest dla mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl