Recenzje książki "Pan Przypadek i celebryci"

Dodaj swoją recenzję

Kryminalne przypadki w świecie celebrytów.

27.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pan Przypadek i celebryci" to kolejna książka Jacka Getnera opowiadająca o Jacku Przypadku, który ot tak, z dnia na dzień stał się detektywem i na dodatek zaczął robić w tym zawodzie karierę, a dla jej rozwoju wydatnie zasłużyła się darząca go niezwykłą sympatią sąsiadka o wdzięcznym imieniu Irmina, mająca rozległe znajomości w różnych środowiska... {} Recenzja książki Pan Przypadek i celebryci

@Anna_Natanna@Anna_Natanna {}× 8

"Pan Przypadek i celebryci"

28.03.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jacek Getner to polski pisarz, scenarzysta (m.in. “Klan”), laureat wielu konkursów pisarskich i dramaturgicznych. Do tej pory miałam do czynienia z jego mroczną powieścią “Dajcie mi jednego z was”, oraz znacznie lżejszą powieścią kryminalną o niestrudzonym detektywnie-amatorze Jacku Przypadku. Szczególnie ta druga powieść urzekła mnie poczuciem hum... {} Recenzja książki Pan Przypadek i celebryci

@finkaa@finkaa {}

Pan Przypadek i celebryci

25.03.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Klan”, „Malanowski i partnerzy”, „Daleko od noszy”. Chcąc nie chcąc pewnie każdy z nas kojarzy te tytuły. Jednak co te trzy znane z telewizji seriale mają wspólnego? Otóż przy każdym z nich pracował nie kto inny a Pan Jacek Getner, autor książki „Pan Przypadek i celebryci”, którą ostatnio miałem okazję przeczytać. To już trzecie moje spotkanie z t... {} Recenzja książki Pan Przypadek i celebryci

@molik14@molik14 {}× 3

W świecie celebrytów

24.03.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Celebryci. Ludzie znani większości ludzi. Dużo osób wzoruje się na nich, zazdrości im i uważa za kogoś ważnego. Dla mnie celebryci to zwykli ludzie, którzy często bardziej niż my, zwykli ludzie, są podatni na zło. Popularność ma swoje wady i zalety. Jednak więcej wad. Aby cały czas być znanym , trzeba umieć zwrócić uwagę na siebie. Nie zawsze jedna... {} Recenzja książki Pan Przypadek i celebryci

Pan Przypadek i celebryci

7.03.2014

Kontynuacja serii o panu Przypadku została już oprawiona w dużo ładniejszą szatę graficzną niż jej poprzedniczka. Milej się na nią patrzy i przyjemniej sięga po tę lekturę. Dla mnie wygląd ma wielkie znaczenie akurat, dlatego ucieszyło mnie, że autor wziął sobie do serca opinię swoich recenzentów. Pan Jacek Getner, autor cyklu o detektywie amatorze... {} Recenzja książki Pan Przypadek i celebryci

Detektyw i celebryci

6.02.2014

Z twórczością Jacka Getnera mam styczność po raz pierwszy. "Pan Przypadek i celebryci" to druga część przygód detektywa, ale można ją czytać bez znajomości poprzedniej. Sięgnęłam po tą pozycję, ponieważ bardzo lubię czytać książki detektywistyczne. Autor zdołał w książce liczącej nieco ponad 200 stron zmieścić aż 3 śledztwa. Czy detektywowi uda się... {} Recenzja książki Pan Przypadek i celebryci

Pan Przypadek i celebryci

10.12.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na dużą uwagę w książkach Pana Jacka zasługują bohaterowie. Naprawdę dobrze skrojone postaci, mając cechy charakterystyczne pozwalające na odróżnienie jednego bohatera od drugiego, sprawiające, że daną osobę uwielbiamy a innej nienawidzimy. W tym tomie oprócz znanych nam z poprzedniego tomu postaci, poznajemy również pożal się Boże celebrytów. Każd... {} Recenzja książki Pan Przypadek i celebryci

Pan Przypadek i celebryci

4.12.2013

Po skończeniu książki ,,Pan Przypadek i trzynastka”, która bardzo mi się spodobała z niecierpliwością wyczekiwałam kolejnej części. Byłam bardzo ciekawa, co tym razem autor dla nas przygotował. Najnowsza pozycja Jacka Getnera opowiada o świecie sławy, czyli o czymś, co większość z nas lubi czytać. Zapraszam więc do lektury. Książka została podziel... {} Recenzja książki Pan Przypadek i celebryci

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl