Recenzje książki "Pan Romantyczny"

Dodaj swoją recenzję

Leisa Rayven "Pan Romantyczny"

10.09.2021

Wielu z Was pewnie kojarzy autorkę "Pana Romantycznego" jako autorkę serii "Starcrossed", w której skład wchodzi między innymi "Zły Romeo". Dla mnie jednak jest to początek przygody z autorką. Początek, ponieważ "Pan Romantyczny", to tytuł, który na pewno na długo pozostanie w moim sercu. Wydawać by się mogło, że "Pan Romantyczny" to typowy ro... Recenzja książki Pan Romantyczny

PAN ROMANTYCZNY [Skazani na czytanie]

25.07.2020

Max Riley jest facetem z twoich snów. A przynajmniej będzie nim za odpowiednią cenę. Jego alter ego, Pan Romantyczny, to zabójczo przystojny mężczyzna do towarzystwa, który realizuje romantyczne fantazje – randki, które potrafią zawrócić w głowie. Nowojorska śmietanka nie może się nim nasycić. Nieważne, czy kobiety pragną dominującego milionera, n... Recenzja książki Pan Romantyczny

Pan Romantyczny

22.07.2020

Recenzja Pan Romantyczny 💕💓 Pan Romantyczny to książka napisana przez autorkę Leisa Rayven. Max Riley jest facetem o którym marzy każda kobieta, lecz za odpowiednią cenę. Pan Romantyczny bo pod taką nazwą pracuję,realizuje każdą zachciankę swoich klientek. Chociaż ma ustalone swoje granice. Zorganizuje romantyczną randkę dla nowojorskich bogat... Recenzja książki Pan Romantyczny

Pan Romantyczny ?

4.03.2020

Tytuł: Pan Romantyczny Autor: Leisa Rayven Cykl: Masters of love Data wydania: 2019-10-16 Liczba stron: 380 Wydawnictwo: Niezwykłe Kategoria: literatura obyczajowa, romans Max Riley jest facetem z twoich snów. A przynajmniej będzie nim za odpowiednią cenę. Jego alter ego, Pan Romantyczny, to zabójczo przystojny mężczyzna do towarzystwa, który r... Recenzja książki Pan Romantyczny

Pan Romantyczny

4.01.2020

Do książek opatrzonych tytułami typu pan: romantyczny, przystojny, seksowny, itp. podchodzę trochę sceptycznie. Często jest tak, że taki tytuł skrywa lekką, trywialną i banalną historię. Jednak w tym przypadku autorka stworzyła smaczny i ciekawy romans, który czyta się jednym tchem. Tytułowy Pan Romantyczny to Max Riley, przystojny mężczyzna do t... Recenzja książki Pan Romantyczny

Pan romantyczny? Oh matko tak <3

2.01.2020

@Link "Od czasu do czasu wszyscy potrzebujemy pofantazjować. Czasem tylko wiara w to, że nasze życia mogą być inne, pozwala nam funkcjonować" 🎸🎸🎸🎸 "-Owoce na pizzy to wynaturzenie, a ci, którzy je jedzą, są potworami. (...) Boże, a już zaczynałem wierzyć, że coś by mogło z tego być, panno Tate, Prawdziwa więź. Ale teraz, kiedy pokazałaś prawdziwą ... Recenzja książki Pan Romantyczny

I'm in love...

19.11.2019

Stąpacie twardo po ziemi czy jednak macie w sobie chociaż odrobinę marzycielki, romantyczki, bujacie czasem w obłokach? Moja romantyczna dusza miała totalną, cudowną ucztę. Moje małe romantyczne serduszko schowało sobie Pana Romantycznego i nie ma zamiaru go wypuszczać. Zarówno ta dusza, serce, ale i twarz uśmiechały się szeroko, tak szeroko, że n... Recenzja książki Pan Romantyczny

@Angel@Angel × 4

Lekko i przyjemnie

31.10.2019

Pan Romantyczny to lekka i całkiem przyjemna lektura. Jest tu to co fanki romansów lubią najbardziej – przystojny i męski główny bohater, kobieta, którą trzeba zdobyć. Autorce udało się zbudować chemię między bohaterami, napięcie jest wyczuwalne już od samego początku. Jest jednak coś co mi przeszkadzało – przemiana bohaterów. Eden jest cyniczna i... Recenzja książki Pan Romantyczny

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl