Recenzje książki "Patron"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja - Patron

9.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Patron" to debiutancka powieść autorki. 💎 Rodzina Felicii Andrews ma spore problemy finansowe. Feli po studiach zdała egzamin i została prawnikiem, kobieta postanawia poszukać dobrze płatnej pracy, aby pomóc najbliższym. Wieczorami dorabia sobie w restauracji, w której śpiewa. Zostaje zatrudniona w kancelarii Köster i Thompson. Jej przełożonym zo... {} Recenzja książki Patron

Prawo do miłości, czy miłość do prawa?

7.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Granice moralności zwykłego człowieka są czymś więcej niż umiejętnością pojmowania etyki zawodowej. ,,Patron" pokazuje, że współcześnie granice te często zacierają się, skąd nie ma już odwrotu. Jakie emocje wywołała we mnie powieść Eliany Lascaris? Ogromną ekscytację, na miarę dobrego kina, kubka z ciepłą herbatą i historii miłosnej rodem z dzieła... {} Recenzja książki Patron

@werka751@werka751 {}× 3

Patron

2.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakiś czas temu w moje ręce wpadła powieść Eliany Lascaris, która zaciekawiła mnie przede wszystkim swoim tytułem i podtytułem, a także samym opisem. Wiedziałam, że jest to jedna z tych pozycji, które przeczytam z samej tylko ciekawości. Jak myślicie, czy romans w prawniczym świecie to temat, który mnie zachwycił? Felicia Andrew od zawsze marz... {} Recenzja książki Patron

recenzja

4.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy Felicia Andrews przekroczyła próg renomowanej firmy prawniczej Köster & Thompson, poczuła, że właśnie spełniają się jej marzenia. Od zawsze chciała być świetną prawniczką, a teraz, tuż po studiach, rozpoczynała pracę w jednej z najlepszych kancelarii w mieście. Nie wiedziała jeszcze, że to początek przygody, która odmieni jej życie. I to nie t... {} Recenzja książki Patron

PATRON

13.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Felicia Andrews jest świeżo po studiach prawniczych. Rozpoczyna aplikację w prestiżowej kancelarii Köster&Thompson. Pod czujnym okiem Thomasa - jednego z właścicieli , bardzo cienionego adwokata, dziewczyna ma szansę stać się dobrym prawnikiem. Mężczyzna ma opinię wymagającego, niedostępnego, gbura. Rzeczywiście Felicia nie ma z nim lekko, jednak ... {} Recenzja książki Patron

Kolejny udany debiut!

26.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny debiut, który zdecydowanie zaliczam do udanych! „Patron” już od pierwszych stron bardzo mi się spodobał, ale zakończenie totalnie mnie zdenerwowało.. ----------------------------------------------- Felicia rozpoczyna pracę w renomowanej firmie prawniczej Koster&Thompson. Trafia pod skrzydła Thomasa Kostera, który jest bezwzględny, gburowa... {} Recenzja książki Patron

@justus228@justus228 {}× 2

Patron

13.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🎉🎉RECENZJA PRZEDPREMIEROWA🎉🎉 Premiera :15.09.2020r. Autor : @elianalascaris_autorka Wydawnictwo : @editio.red Patron 🥰🥰🥰 A ja wam zdradzę że będzie 2 część 🥰🥰🥰🥰 Książka jako literatura obyczajowa a romans jest idealna . Poznajemy w tej historii Felicję oraz Thomasa. Prawnik współwłaściciel kancelarii do której trafia młoda dziewczyna. Dziewczyna... {} Recenzja książki Patron

Patron - recenzja przedpremierowa

5.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Patron - Eliana Lascaris, który swoją premierę ma za kilka dni, 15 września 2020, to doskonałe wykreowana historia dwójki ludzi, których łączy nie tylko prawo. Felicia, która ukończyła studia prawnicze z wyróżnieniem dostaje szansę na pracę w renomowanej kancelarii prawniczej Köster & Thompson. Nie wie jednak, że nic nie dzieje się bez powodu i n... {} Recenzja książki Patron

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl