Recenzje książki "Pechowa dziewczyna"

Dodaj swoją recenzję

Pechowa dziewczyna

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za możliwość przeczytania książki dziękuję bardzo @wydawnictwo_novaeres. Czym tak naprawdę jest pech? Z pewnością w tej książce, będziecie mogli sobie odpowiedzieć na to pytanie. Tytułową bohaterką książki jest młoda, ambitna Basia, która pracuje w restauracji swojej nadopiekuńczej mamy, dziewczyna może powiedzieć o sobie wszystko tylko nie to, ... {} Recenzja książki Pechowa dziewczyna

@Czytajka93@Czytajka93 {}× 2

Pechowa czy aby na pewno?

5.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka niezmiernie przypadła mi do gustu i miło spędziłam czas na lekturze. Autorka prostym i lekkim językiem napisała powieść, przez co czytało mi się ją bardzo przyjemnie i szybko. Porusza tu tematy życia codziennego, wzloty, upadki, radości i rsmutki jakie mu towarzyszą. Akcja książki dzieje się w Krakowie, jest interesująca, acz spokojna, ... {} Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Szczęście czeka tuż za rogiem!

7.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pechowa dziewczyna” takie mniemanie miała o sobie bohaterka powieści. Poznajemy ją w chwili kiedy leczy złamane serce po zdradzie chłopaka i otrzymuje ofertę pracy od ciotki, objęcie funkcji menedżera hotelu w Krakowie. Dla Basi to szansa na wyrwanie się spod skrzydeł nadopiekuńczej matki i zmiana otoczenia. Dlatego chętnie przystaje na propozycj... {} Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Brak efektu WOW...

4.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pechowa dziewczyna" to tytuł książki, którą miałam okazję ostatnio czytać dzięki uprzejmości serwisu nakanapie.pl. Opis, okładka, a nawet tytuł mnie niezwykle zaintrygował. Nie ukrywam, że spodziewałam się zachwytu również nad treścią lecz tu poczułam nutkę rozczarowania. A więc może zacznę od początku. Cała historia opowiada o Basi, która sądzi,... {} Recenzja książki Pechowa dziewczyna

podobnie jak sama fabuła, postacie również dość szybko stały się bardzo przewidywalne

31.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na wstępie bardzo dziękuję Wydawnictwu Novae Res, za możliwość zapoznania się z debiutancką książką Weroniki Karczewskiej – Kosmatki, na której skupia się dzisiejszy wpis. Zacznę od tego, że mimo zachęcającego opisu i ładnej prostej okładki, nie do końca polubiłam się z tą książką. Po cichu chyba liczyłam na coś innego i niestety się przeliczyłam... {} Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Pokocham Maksa i Basię :)

29.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wróciłem do domu. Nie wiem dlaczego, ale wciąż przed oczami miałem tę zapłakaną dziewczynę" Czego oczekujesz od książki? Ja, albo czekam na akcję, dzięki której miejscami wytrzymuje oddech, albo ukojenia i balsamu na moje słabe samopoczucie. "Pechowa dziewczyna" zdecydowanie należy do tej drugiej kategorii. Książka znajduje się na Legimi, ale pr... {} Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Pechowa dziewczyna- czy na pewno taka pechowa?

28.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeczytałam i od dłuższego czasu zastanawiam się co napisać w tej recenzji. Z jednej strony miałam ochotę na więcej. Jak dla mnie ta książka miała potencjał, ale autorka go nie wykorzystała. Z drugiej strony momentami naprawdę dobrze się bawiłam czytając ją. Więc może zacznę po kolei. Książka opowiada historię młodej dziewczyny, Basi, która wyje... {} Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Poznajcie Basię...

26.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na powieść Weroniki Karczewskiej - Kosmatki "Pechowa dziewczyna" zdecydowałam się za sprawą Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Zainteresował mnie opis wydawcy zamieszczony na okładce i wydawało mi się, że historia ta idealnie trafi w mój gust czytelniczy. I choć fabuła zapowiadała się interesująco, książka okazała się sporym rozczarowaniem... ... {} Recenzja książki Pechowa dziewczyna

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl