Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa, wydanie 4

Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa, wydanie 4
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie) Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii. Nr dopuszczenia MEN: 29/2013
Data wydania: 2018
ISBN: 978-83-02-13632-0, 9788302136320
Wydawnictwo: WSiP
Stron: 304

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
{}
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki
{}

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa, wydanie 4 aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
{}️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa, wydanie 4. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
{} Dodaj cytat
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl