Podstawy technologii żywności. Część 1

Ewa Czarniecka-Skubina
Książka Podstawy technologii żywności. Część 1
Książka Podstawy technologii żywności. Część 1
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych.
ISBN: 978-83-89184-35-1, 9788389184351
Wydawnictwo: Format AB

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe


Ogłoszenia

{}
Dodaj ogłoszenie
za darmo!
Używane książki mają duszę. Zamiast kupować w sklepie, zajrzyj na naszą stronę z ogłoszeniami. Książkowe zero-waste? Kupuj używane, sprzedawaj niechciane.

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Podstawy technologii żywności. Część 1 aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
{}️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Co czytać po książce “Podstawy technologii żywności. Część 1”- Ewa Czarniecka-Skubina

Książka Poradnik gastronoma
Poradnik gastronoma Elżbieta Rosiak, Ewa Czarniecka-Skubina
Pierwszy kompletny zbiór przepisów prawnych i uregulowań bra...
Książka Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu  (podręcznik)
Obsługa konsumenta w gastro... Ewa Czarniecka-Skubina

Cytaty z książki

O nie! Książka Podstawy technologii żywności. Część 1. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
{} Dodaj cytat
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe