Recenzje książki "Porno. Jak oni to robią?"

Dodaj swoją recenzję

Porno, jak Oni to robią

7.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Filmowe porno istnieje od ponad stu lat. Od około siedemdziesięciu w takiej formie, jaką znamy dziś. Mamy więc co najmniej cztery pokolenia ludzi, którzy wciąż wierzą w to, że porno to prawda. W Hollywood rocznie powstaje ponad trzynaście tysięcy filmów porno, z których dochód to około piętnastu miliardów dolarów. Pornografia przynosi więcej pie... {} Recenzja książki Porno. Jak oni to robią?

⭐RECENZJA⭐

6.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie kontrowersyjne książki? A może jednak stronicie od nich? Podzielcie się swoim zdaniem na ten temat :D ⭐RECENZJA⭐ "Porno. Jak oni to robią? " to dość kontrowersyjna lektura, która może dzielić czytelników. Jeśli chodzi o filmy porno, to one są tematem tabu. Nie wolno ich oglądać, bo nie wypada, bo to obrzydliwe etc. Jeśli ktoś ogląda je ... {} Recenzja książki Porno. Jak oni to robią?

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 1

"Porno. Jak oni to robią?"

25.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Samo porno nie jest problemem. Problem pojawia się w chwili, gdy zaczynamy pornografią regulujemy sobie życie." Rzadko sięgam po reportaże, ale ten zdecydowanie mnie zaciekawił od samej zapowiedzi. Była dla mnie wyzwaniem, bo czytam raczej literaturę w 100% fikcyjną, a tu mamy czystą rzeczywistość. W książce Roberta Ziębińskiego "Porno. Jak oni t... {} Recenzja książki Porno. Jak oni to robią?

Każdy medal ma dwie strony!

20.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie wiem jak zacząć, bo chyba każdy z nas o porno w swoim życiu słyszał. Wiele też mówi się w telewizji, że złapano ludzi, którzy takimi filmami handlują. Niemniej jednak prawdą jest, że mało lub prawie w ogóle nie mówi się o ludziach, którzy faktycznie czerpią z tego radość. Taak, dobrze napisałam – radość. A gdy mogą przy tym zarobić i to nie by... {} Recenzja książki Porno. Jak oni to robią?

Porno

2.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sięgnęłam po książkę "Porno. Jak oni to robią" Roberta Ziębińskiego z czytej ciekawości. Widziałam wiele recenzji, które niezwykle zachwalały ten tytuł, ale również i takie, które go krytykowały. Dlatego właśnie sama postanowiłam się przekonać, czy ta książka przypadnie do mojego gustu. Książka napisana jest w formie reportażu, w którym autor prze... {} Recenzja książki Porno. Jak oni to robią?

@Gosia@Gosia {}× 2

Mogło być lepiej

22.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Branża pornograficzna to jeden wielki mit. Każdy ma o niej jakieś wyobrażenia. Ma być dużo, mocno i z pazurem. Jednym słowem ma być ostro, tak aby zaszokować odbiorcę. Czy tak naprawdę jest? Czy w filmach dla dorosłych nie ma miejsca na subtelność? O tym, jak oni to robią, starał się opowiedzieć autor Robert Ziębiński. Nie da się ukryć, że temat ... {} Recenzja książki Porno. Jak oni to robią?

Pomysł dobry, wykonanie kiepskie...

20.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Początek i pierwsze rozdziały zapowiadały kawał dobrego i rzetelnego artykułu. Opinie poparte badaniami, trafne spostrzeżenia, bardzo sugestywne porównania. Wydawać by się mogło, że w końcu doczekaliśmy się książki obalającej mity o branży porno i osobach bezpośrednio z nią związanych. Niestety, im dalej, tym bardziej rozczarowana była, a w pewnym... {} Recenzja książki Porno. Jak oni to robią?

@Ivi@Ivi {}

"Porno"

19.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po kilku pierwszych stronach czytania pierwsze co na myśl mi przyszło, to piosenka "Mydełko Fa"😁, może dlatego, że jednym z fragmentów pojawiło się hasło Cycolina✌ A później tak do końca dnia, ta piosenka siedziała mi w głowie🙈 🔹 Może Was to zaskoczy, ale książka podobała mi się bardzo, nie spodziewałam się, że aż tak mnie pochłonie i zainteresu... {} Recenzja książki Porno. Jak oni to robią?

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl