Postharvest Physiology & Hypobaric Storage of Fresh Produce

Stanley P. Burg
Postharvest Physiology & Hypobaric Storage of Fresh Produce
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

This book is the definitive reference work documenting and evaluating hypobaric (low pressure) storage and is written by the world's leading authority on the subject. It is a detailed account of the mechanisms of postharvest gas exchange, heat transfer and water loss in fresh produce, and the effect of hypobaric conditions on each process. The book also contains a critical review of all available information on hypobaric storage, this includes horticultural commodity requirements, laboratory research, and the design of hypobaric warehouses and transportation containers.
Data wydania: 2004
ISBN: 978-0-85199-801-5, 9780851998015
Język: angielski
Wydawnictwo: CAB International

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Postharvest Physiology & Hypobaric Storage of Fresh Produce? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Postharvest Physiology & Hypobaric Storage of Fresh Produce. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl