Recenzje książki "Przebudzona o świcie"

Dodaj swoją recenzję

Pobudka

17.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Skoro już wiemy, że urodziliśmy się o północy to czas na pobudkę. Najlepiej o świcie. Po pierwszej części nie mogłam myśleć o niczym, jak o kontynuacji serii Wodospadów Cienia. Byłam zakochana, oczarowana, a gdybym mogła latać to pewnie poleciałabym, aż do chmur z zachwytu. Chciałam dalej trwać w tym tajemniczym i magicznym świecie, gdzie wszystk... {} Recenzja książki Przebudzona o świcie

C. C. Hunter: Przebudzona o świcie

24.02.2015
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Urodzona o północy" strasznie mi się nie podobała. Nie mogłam znaleźć żadnego plusa w tej książce, to co mam powiedzieć o tej części, w której, nic mi się podobało. Jeden wątek był w miarę ciekawy, ale po jednym wydarzeniu zgadłam o co chodzi. I wiecie co jest najgorsze? Że posiadam 3 tom na półce i niedługo mam zamiar go przeczytać. Po prostu cza... {} Recenzja książki Przebudzona o świcie

"Przebudzona o świcie" - C.C. Hunter

17.12.2014

Kilka miesięcy temu, dzięki uprzejmości wydawnictwa Feeria, miałam przyjemność przeczytać pierwszą część cyklu autorstwa C.C. Hunter "Urodzona o północy". Zauroczona przyjemną, niewymagającą fabułą, skierowaną głównie do osób poszukujących romansu osadzonego w fantastycznych realiach, pełnych magicznych stworzeń, nadprzyrodzonych umiejętności oraz ... {} Recenzja książki Przebudzona o świcie

Rodzaj – nadal nieznany…

14.08.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kylie w końcu dopuściła do siebie myśl, że należy do istot nadprzyrodzonych. Teraz sen z powiek spędza jej informacja, po kim mogła odziedziczyć swój dar widzenia duchów. Jednak nawet prześledzenie przeszłości jej rodziców i dziadków, wcale niczego nie wyjaśnia. Kluczem do wszystkiego jest matka dziewczyna, jednak ona nie zbyt się kwapi, aby cokolw... {} Recenzja książki Przebudzona o świcie

@tala86@tala86 {}

Przebudzona o świcie

6.08.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Początkowo Wodospady Cienia były niejako jej karą, później stały się prawdziwym domem. Już wie, że jej miejsce jest pośród nadnaturalnych istot, jednak czułaby się jeszcze lepiej, gdyby wiedziała, do którego dokładnie gatunku należy. Nowe moce, które się ujawniają na pewno jej nie pomagają, a robią tylko niepotrzebny mętlik. Czy Kylie wreszcie dowi... {} Recenzja książki Przebudzona o świcie

Chcę tylko wiedzieć kim jestem

17.06.2014

„I wtedy zrozumiała, że miłości nic nie ogranicza, nawet śmierć. Miłość nie ma temperatury.”* Lubimy kiedy nasze życie jest poukładane, kiedy wiemy kim tak na prawdę jesteśmy i dokąd zmierzamy. Daje to nam poczucie bezpieczeństwa, pewność tego, ze decyzje przez nas podejmowane są słuszne, że jesteśmy w pełni świadomi tego co robimy. Niewiedza kim ... {} Recenzja książki Przebudzona o świcie

"Przebudzona o świcie"

11.06.2014

Życie Kylie diametralnie się zmieniło, odkąd dowiedziała się, że jest istotą nadprzyrodzoną. Pobyt w obozie dla niezwykłych nastolatków w Wodospadach Cienia pomógł jej zaakceptować swoją odmienność i wyjątkową moc, dzięki której widzi duchy. Problem jednak w tym, że wciąż nie wie, do jakiego gatunku należy. Dziewczyna przeżywa kryzys tożsamości, al... {} Recenzja książki Przebudzona o świcie

Przebudzona o świcie

6.06.2014

Kolejna seria zaczęta od II tomu, ale mam nadzieję, że nic straconego. Ciężko było się wgryźć i połapać w bohaterach. Kylie przebywa w obozie Wodospady Cienia, stworzonym dla istot nadnaturalnych. Ma dwie przyjaciółki Dellę(wampirzycę) i Mirandę(czarownicę), na które zawsze może liczyć. Jednak samotność doskwiera jej pod innym względem. Wszyscy maj... {} Recenzja książki Przebudzona o świcie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl