Przekąski i dania z kurczaka. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Przekąski i dania z kurczaka. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Prezentujemy nową publikację kulinarną, w której znajdują się przepisy na przekąski i dania z kurczaka.
Jeśli oczekujecie gości lub chcecie przygotować ucztę kulinarną dla najbliższych, to koniecznie włączcie do jadłospisu choćby jedno danie z kurczaka!
Żeby wschodnia sałatka z kurczaka na ciepło, rolada z kurczaka z warzywami, zupa z kurczaka po marokańsku, czy też faszerowane udka udały się, odkryjemy przed Wami sekrety profesjonalistów. A jak już spróbujecie kiedyś tych nietrudnych, nieziemsko smacznych i aromatycznych dań, na pewno zapragniecie przyrządzić je na nowo.
Data wydania: 2011
ISBN: 978-83-7544-321-9, 9788375443219
Wydawnictwo: REA

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Przekąski i dania z kurczaka. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Przekąski i dania z kurczaka. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat