Recenzje książki "Przeznaczeni"

Dodaj swoją recenzję

Przeszłość powraca...

11.01.2022

"Przeznaczeni" to powieść obyczajowa z elementami romansu od Emilii Szelest. Po śmierci swoich rodziców Adrianę zaczynają dręczyć koszmary o własnej śmierci. Co dziwniejsze w każdym śnie pojawia się ten sam mężczyzna. Dziewczyna coraz częściej zaczyna rozmyślać o tajemniczym chłopaku, aż któregoś dnia spotyka go na swojej farmie. Czy to rzeczywiś... Recenzja książki Przeznaczeni

Niesamowicie wciągająca historia

5.12.2021

Główną bohaterką jest Adriana Wenberger, która nie może się pogodzić z tragiczną śmiercią rodziców. Wraca do rodzinnego domu, gdzie pomaga na farmie przy koniach. Najlepiej się czuje podczas ich pielęgnacji oraz jazdy, gdy pędzi i jest wolna. Dobrze dogaduje się ze swoimi siostrami Niną i Grace, chociaż czasami mają inne poglądy. Nie lubi wychodzi... Recenzja książki Przeznaczeni

@kicia1914@kicia1914 × 2

Przeznaczeni

3.12.2021

Adriana mocno przeszła śmierć rodziców, którzy zginęli, jadąc do niej. Po tej tragedii wróciła w rodzinne strony. Obecnie mieszka wraz z siostrami i wspólnie prowadzą pensjonat, w sumie siostry prowadzą, ona zajmuje się końmi. Kobieta stała się odludkiem, czuje się dobrze we własnym towarzystwie oraz z ukochanymi zwierzętami. Na dodatek Adrianę mę... Recenzja książki Przeznaczeni

Przeznaczeni

19.11.2021

🌞"Nigdy nie wątp w to, że odnajdę drogę powrotną do ciebie (...) -Odnalazłem ją raz, odnajdę i kolejny" 🌞"Pewnego dnia znów się spotkamy – umieranie jest jak zasypianie. Nie czuję się bólu, tylko ulgę – Ale teraz muszę już odejść (...) Mam nadzieję, że po drugiej stronie istnieje jaki świat, w którym będę mogła ci dalej kochać 🌞"-Spędzasz czas ze ... Recenzja książki Przeznaczeni

Przeznaczeni - miłość, która przetrwała próbę czasu...

15.11.2021

„Przeznaczeni” – Emilia Szelest Adriana Wenberger wraca do Great Falls po śmiertelnym wypadku rodziców. Od tego momentu pomaga siostrom w prowadzeniu ośrodka Brick by Brick, gdzie zajmuje się stadniną koni. Dziewczyna unika kontaktu z ludźmi, kiedyś otaczała się przyjaciółmi ale po śmierci rodziców swoje ukojenie znajduje przy pracy z końmi. One ... Recenzja książki Przeznaczeni

Przeznaczeni

13.11.2021

Tym, co pierwsze przyciągnęło mnie do tej książki była ciepła, delikatna, przepiękna okładka. I taka też okazała się cała ta powieść. Od razu poczułam, że to będzie to. Że spotkam na kartach powieści coś innego. Tym czymś był wątek kowbojski i rancza. Zatem jeśli macie już przesyt wszelkiej maści mafii, morderców, policjantów, biurowych romansów i... Recenzja książki Przeznaczeni

@iza.81@iza.81 × 2

Przeznaczeni

8.11.2021

Wierzycie w przeznaczenie? Osobiście podchodzę do tego sceptycznie. Z jednej strony uważam, że to, co się dzieje w naszym życiu składa się z wielu czynników, niekoniecznie od nas zależnych i nie jest to jakaś magia. Z drugiej zaś człowiek szuka wytłumaczenia na pewne sprawy, wydarzenia, które go dotykają nie chcąc patrzeć na to racjonalnie. A co... Recenzja książki Przeznaczeni

Lekka i zaskakująca obyczajówka

7.11.2021

„Przeznaczeni” to już moje trzecie spotkanie z twórczością autorki, nie wliczając w to Antologii, którą również oceniłam na plus. Dwie poprzednie książki, bardzo mi się podobały. Czy w przypadku najnowszej powieści autorki, jestem tak samo zachwycona? Powiem szczerze, że potrzebowałam tej książki właśnie w tym momencie. Chciałam czegoś lekkiego... Recenzja książki Przeznaczeni

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl