Recenzje książki "Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie"

Dodaj swoją recenzję

Chwila z przyjaciółmi

19.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O serialu "Przyjaciele" z pewnością wielu już słyszało, niektórzy mogą pochwalić się znajomością wszystkich odcinków, choć są i tacy, którzy nie lubią tej serii. Ja zdecydowanie należę do fanów tej znamiennej produkcji. Gdy tylko mi smutno lubię wracać do odcinków, gdzie Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey i Ross mogą liczyć na siebie i przeżyw... {} Recenzja książki Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie

„Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie”

24.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

We wrześniu 2019 roku minęło dokładnie ćwierć wieku od emisji pierwszego odcinka kultowego serialu. Z tej okazji dla wszystkich fanów powstała książka opowiadająca o ulubionych bohaterach i ukazująca sekrety powstawania serialu. Nieznane fakty, ciekawostki i wspomnienia na temat kultowej produkcji. Opis przełomowych scen, wyjaśnienie niektórych wą... {} Recenzja książki Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie

Super

21.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka "Przyjaciele, czyli ten o najlepszym serialu na świecie" w pierwszej części opowiada jak to się w ogóle zaczęło, skąd się wziął pomysł na nakręcenie i krótko o życiu aktorów sprzed rozpoczęcia serialu. Ja obejrzałam najpierw serial, wszystkie dziesięć sezonów, wszystkie odcinki (od A do Z), dopiero później sięgnęłam po tę książkę. I począt... {} Recenzja książki Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie

Ten o przyjaźni

4.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy, kto mnie zna, wie, że uwielbiam trzy seriale: „Veronicę Mars”, „Ally McBeal” i… „Przyjaciół”. Tak, oglądam je do dzisiaj z takim samym entuzjazmem i radością. Tak, jestem sentymentalna i ckliwa, wracam do przeszłości (czytaj: mojej młodości, ekhm) tyle razy, ile mam na to ochotę. Wystarczy, że ponownie włączę któryś z wymienionych seriali. ... {} Recenzja książki Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie

Przyjaciele, czy aby na pewno to o tym serialu.

12.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od razu na wstępie Wam powiem, że kompletnie się zawiodłam na tej książce. Zupełnie czegoś innego się spodziewałam. Miałam nadzieję przeczytać w tej książce o jakichś ciekawych anegdotkach, o śmiesznych sytuacjach spoza planu, choćby nawet przeczytać wywiady z aktorami. Nie do końca mnie interesował temat, że była pani sekretarka, która posądziła ... {} Recenzja książki Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie

F.R.I.E.N.D.S

5.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

@Link OH. MY. GOOD! WE WERE ON A BREAK! SMELLY CAT SMELLY CAT! PIVOT! UNAGI! HOW YOU DOIN? PAPER.. SNOW.. A GHOST!? 🦃🛋️🍕🙀 Ahoj w niedzielę!🖖 Tak tak, wiem. Każdy usłyszał głosy w głowie, czytając te hasła na górze 🤣😈 Chyba w tych czasach nie ma osoby która nie znałaby tych wspaniałych imion :Joey, Chandler, Monika, Ross, Phoebe i Rachel. Tak tak,... {} Recenzja książki Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie

Przyjaciele

27.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka "Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie" wcale nie była na mojej liście do przeczytania, ale jak widać, jednak tak się stało i przyczyną tego jest mój mąż @vinixarts i @gusiolec z jej #gusiolecmaratonkolorów . O ile po książkę sięgnęłam dzięki nim, tak miłością do serialu zaraził mnie tylko mój wybranek. Uwielbiam oglądać przygo... {} Recenzja książki Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie

Przyjaciele z małego ekranu

8.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Przyjaciele” to serial kultowy. Zna go dosłownie każdy! Nie ważne, czy jest jego fanem, czy po prostu kojarzy serial, z pewnością bez problemu rozpozna czołówkę! Po 25 latach najbardziej znana szósta przyjaciół doczekała się też książki na swój temat. Wszystko mogło pójść zupełnie inaczej. Pierwszy odcinek nie zapowiadał międzynarodowego ... {} Recenzja książki Przyjaciele. Ten o najlepszym serialu na świecie

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe