Raclette i fondue : potrawy z całego świata, od raclette á la lorraine po fondue z tofu, sosy i dipy, marynaty, koktajle

Raclette i fondue : potrawy z całego świata, od raclette á la lorraine po fondue z tofu, sosy i dipy, marynaty, koktajle
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Dania z raclette i fondue przyrządza się przy stole, a każdy ze stołowników może sam wybrać składniki, które trafią na jego patelenkę lub widelczyk. Książka dla wszystkich tych, którzy lubią intymne kolacje we dwoje i luźne spotkania w większym towarzystwie. Autorki zebrały w niej przepisy na ciekawe dania z raclette i fondue: 100 przepisów na potrawy, od prostych po wyrafinowane, od klasycznych po azjatyckie. Uzupełnia je wiele ilustrowanych informacji o naczyniach i dodatkach. Ponadto w książce zamieszczono dobre rady oraz rozdział dotyczący wykwintnych przystawek, kremowych dipów i sosów oraz orzeźwiających koktajli.
ISBN: 978-83-7319-604-9, 9788373196049
Wydawnictwo: Muza

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Raclette i fondue : potrawy z całego świata, od raclette á la lorraine po fondue z tofu, sosy i dipy, marynaty, koktajle? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Raclette i fondue : potrawy z całego świata, od raclette á la lorraine po fondue z tofu, sosy i dipy, marynaty, koktajle. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl