Restaurant Management 3e

R. Mill
Restaurant Management 3e
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

A focus on profitabilityoffer real-world applications that are linked to each learning objective.- Use material from research journals or the trade press to illustrate how theory is applied in practice.- Feature Hot Concepts, Road to the Top, and Day in the Life sections that reveal new trends, highlight successful restauranteurs and examine common management dilemmas.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-0-13-113690-8, 9780131136908
Język: angielski
Wydawnictwo: Prentice Hall

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Restaurant Management 3e? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Restaurant Management 3e. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl