Recenzje książki "Rozpalone zmysły"

Dodaj swoją recenzję

Zbiór bardzo gorących opowiadań

19.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Rozpalone zmysły” to zbiór siedmiu opowiadań, które rozpalą czytelnika. Siedem autorek, niektóre znane mi bardzo dobrze, z niektórymi spotkałam się pierwszy raz. Upewniłam się, że A. S. Sivar i Agnieszka Lingas-Łoniewska potrafią bardzo dobrze pisać i nadal wiodą prym, wśród autorek, po które lubię sięgać. Karolina Agata Socha, Nina Nirali, Agata... {} Recenzja książki Rozpalone zmysły

Rozpalone zmysły

28.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Podeszłam do tej antologii z dużą ciekawością, ale i pewną dozą niepewności, bo przyznam szczerze, że nie znam twórczości niektórych autorek, i dlatego obawiałam się, że moja ocena całości nie będzie taka jakbym chciała, a jeszcze gorzej by się zadziało, gdyby była kierowana sympatią lub antypatią do tych, których twórczość zdążyłam poznać. N... {} Recenzja książki Rozpalone zmysły

Świetna!

27.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dawno nie było żadnej antologii! Tym razem na tapecie zbiór opowiadań topowych polskich autorek literatury kobiecej od @wydawnictwo_amare! 😌 Bardzo dziękuję za egzemplarz do recenzji! 🥰 Mamy tutaj siedem opowiadań całkiem różnych, ale każde na swój sposób mi się podobało. 🤗 Na pewno wszystkie są mocno rozgrzewające (idealnie na te kwietniowe, zi... {} Recenzja książki Rozpalone zmysły

Rozpalone Zmysły

3.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubcie Antologie? Ja ostatnio wprost je pokochałam. Zawsze znajdzie się czas choćby na przeczytanie jednego krótkiego opowiadania, a że cała książka się z takich składa to szybko się czyta. To super okazja, aby poznać nowych autorów, nowe style pisarskie i spróbować czegoś nowego. Każde opowiadanie jest inne więc z pewnością każdy coś dla siebie z... {} Recenzja książki Rozpalone zmysły

Coraz bardziej lubię Antologie!

28.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chyba oficjalnie mogę się przyznać, że pokochałam antologie z opowiadaniami. Zaczynało się w sumie niewinnie, a dzisiaj jak tylko takowa pojawia się na horyzoncie, nie mogę się jej oprzeć! Mogłabym pytać niebiosa, co mi się stało, bo przecież od dawien dawna unikałam opowiadań jak ognia, a dzisiaj nie wyobrażam sobie odpuszczać popołudnia z antolo... {} Recenzja książki Rozpalone zmysły

Rozkosz niejedno ma imię.

27.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tym razem mamy siedem rozpalających zmysły opowiadań. Do jej przeczytania zachęciły mnie nazwiska autorek szczególnie pań Agnieszki Lingas-Łoniewskiej i Melissy Darwood. Ale także tych, których twórczości nie miałam jeszcze okazji poznać: Karoliny Agaty Sochy, Niny Nirali i Agaty Czykierdy-Grabowskiej. Wszystkie mają na pewno jeden wspólny mianown... {} Recenzja książki Rozpalone zmysły

„PRZEKONAJ SIĘ, ŻE ROZKOSZ NIEJEDNO MA IMIĘ..”

13.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„PRZEKONAJ SIĘ, ŻE ROZKOSZ NIEJEDNO MA IMIĘ..” Jeszcze jakiś czas temu, powiedziałabym, że antologie raczej nie są dla mnie. Dziś moje zdanie wygląda już inaczej. Po przeczytaniu kilku z nich zdecydowanie przekonałam się do tej formy opowiadań, a te często krótkie historie są doskonałą rozrywką pomiędzy innymi książkami. „Rozpalone Zmysły” to do... {} Recenzja książki Rozpalone zmysły

Rozpalone zmysły

11.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie antologie? Ja czasem po nie sięgam, ale bardziej po świąteczne. Pierwszy raz miałam okazję przeczytać taką... No właśnie 😊 Zdecydowanie bardzo gorącą i zmysłową, a za razem subtelną i wyrafinowaną. Siedem polskich autorek - siedem różnych pikantnych, nasyconych erotyzmem historii. Czy dostałam to, czego oczekiwałam? Z pewnością tak. I to w... {} Recenzja książki Rozpalone zmysły

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl