Ryby i owoce morza

Elisabeth Bangert
Ryby i owoce morza
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

"60 potraw z 40 gatunków ryb i frutti di mare!
Uwielbiasz ryby, ale przeraża Cię ich patroszenie i filetowanie? Masz ochotę spróbować raków i krewetek, ale nie wiesz, jak się do nich zabrać? Przeczytaj!
Od prostego makaronu z łososiem po subtelne filety z tuńczyka z limonką! Pierwsza część książki zawiera wskazówki związane z zakupem, przechowywaniem, rozmrażaniem i sprawianiem ryb i owoców morza. Dowiesz się także, jak przyrządzać danie na parze, dusić, grillować i smażyć. Poznasz niezbędne akcesoria kuchenne: noże, skrobaki, garnki i patelnie. Zastanawiasz się, czy warto zadawać sobie tyle trudu? Pamiętaj, że regularne spożywanie ryb i skorupiaków morskich bardzo wzmacnia zdrowie. Kwasy tłuszczowe Omega 3 obniżają poziom cholesterolu i tłuszczu we krwi, zawierają najwartościowsze białka oraz witaminy A, D i E. Zapewniają zdrową skórę, mocne kości i ostry wzrok."
ISBN: 978-83-7404-937-5, 9788374049375
Wydawnictwo: Bauer
Mamy 4 inne wydania tej książki

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Ryby i owoce morza nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Ryby i owoce morza. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl