Safety Evaluation of Certain Food Additives

Safety Evaluation of Certain Food Additives
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

This volume contains monographs prepared at the 65th meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food additives (JECFA), which met in Geneva, Switzerland on 7 - 16 June 2005. It includes toxicological monograph which summarise the safety data on a number of food additives (Beeswax, Candelilla wax Quillaia extract Type 1 and 2, Phospholipase from fusarium venenatum expressed in Aspergillus oryzae, Calcium L- 5 methyltetrahydrofolate (L-5_MTHF), and Pullulan (Pullulan P1-20)), as well as seven groups of related flavouring agents evaluated by the Procedure for the Safety Evaluation of Flavouring Agents.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-92-4-166056-3, 9789241660563
Wydawnictwo: World Health Organization

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Safety Evaluation of Certain Food Additives nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Safety Evaluation of Certain Food Additives. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl