Recenzje książki "Siedem szklanek"

Dodaj swoją recenzję

Siedem szklanek

28.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na początku zaciekawiła mnie okładka, potem przeczytałam opis, który sprawił, że moje zainteresowanie książką wzrosło i uznałam, że koniecznie muszę po nią sięgnąć. Teraz już wiem, że był to dobry wybór. Poza tym byłam trochę zaskoczona (oczywiście w pozytywnym sensie), że jest to polska książka. Na wstępie autorka przytacza nam fragment z "Akademi... {} Recenzja książki Siedem szklanek

@Suza@Suza {}

Tożsamość seksualna

27.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Na świecie w ogóle nie ma heteryków. Są tylko źle podrywani biseksualiści” Zaletą sklepów outletowych jest to, że można od czasu do czasu kupić za grosze książkę, która okazuje się później perełką. Tak było w przypadku „Siedmiu szklanek”. Od dawna jestem nastawiona na odkrywanie nowych, współczesnych, rodzimych pisarzy, nie mogłam więc przejść o... {} Recenzja książki Siedem szklanek

@awiola@awiola {}

Siedem szklanek

31.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Raczej nieczęsto sięgam po książki, w których główną rolę odgrywa jakiś związek, a to przede wszystkim z tego względu, że zazwyczaj mnie nudzą i nie kończą się tak, jakbym tego oczekiwała. Nie jestem zwolenniczką happy endów, dużo bardziej trafiają do mnie książki z dramatycznym zakończeniem i właśnie w lekturach, w których związek wysunięty jest n... {} Recenzja książki Siedem szklanek

Siedem szklanek

4.02.2012

W miłości przeciwieństwa się przyciągają. Tutaj odmienność to nie problem a zaleta. Różne charaktery nawzajem się dopełniające tworzą pewną całość, a ciągłe dopasowywanie się nie pozwala na nudę, przynosząc zaskoczenie. Magdalena Zych, autorka "Siedmiu szklanek", stworzyła powieść, gdzie dwie odmienne postacie łączy uczucie. Z pozory wydawałoby się... {} Recenzja książki Siedem szklanek

Siedem szklanek

21.09.2011

Dawno nie czytałam tak dobrej książki. Pani Magdalenie Zych należą się oklaski. Autorka wykazała się nie tylko oryginalnością, ale także niezwykle żywym i barwnym językiem. Całość zasługuję na ocenę celującą. Kuba jest studentem. Tak jak każdy chodzi na zajęcia, ma dziewczynę i prowadzi weekendowo-klubowe życie. Poznajemy go jako outsidera, indywi... {} Recenzja książki Siedem szklanek

siedem szklanek

13.09.2011

Magdalena Zych urodziła się w primaaprilisowy wtorek w 1980 roku. Mieszka w Warszawie, gdzie prowadzi firmę, w której pracuje jako menedżerka, graficzka i sekretarka. Okazjonalnie bywa lektorką języka angielskiego. Studiowała na Uniwersytecie Warszawskim – najpierw lingwistykę stosowaną, później anglistykę. Interesuje się literaturą współczesną i t... {} Recenzja książki Siedem szklanek

Warto sięgnąć

31.08.2011

Gdy zamawiałem tę książkę w Wydawnictwie nie wiedziałem czy podołam z jej czytaniem. Bałem się podejmować czytania czegoś, co może być dla mnie szokujące, niezrozumiałe i może nawet niesmaczne. Z drugiej strony wiedziałem, że ta książka niesie w sobie wiedzę o ludziach, a sam człowiek i jego zachowania fascynują mnie od zawsze. Musze przyznać, iż... {} Recenzja książki Siedem szklanek

Wiele twarzy seksualności

22.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Szczupła sylwetka. Sukienka tak krótka, że prawie widać pośladki. Czarne, kręcone włosy za uszy. Umalowana mocno twarz, inteligentna i „z charakterkiem”. Taki jest Emil. Kuba nie chce w swoim nudnym, spokojnym, zupełnie nijakim życiu kogoś takiego jak Emil. Ekscentrycznego artysty-malarza, który co chwila wyciąga od niego nowego papierosa, choć pop... {} Recenzja książki Siedem szklanek

@Ag_VS@Ag_VS {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe