Recenzje książki "Śmiertelna rozpacz"

Dodaj swoją recenzję

Nie ma nikogo bardziej niebezpiecznego niż matka walczącą o swoje dzieci

3.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wkurzona matka jest niebezpieczna dla każdego kto wejdzie jej w drogę. A szczególnie kiedy musi walczyć o życie swoich dzieci. Taka właśnie jest moja kolejna bohaterka, Faith McMann. Pamiętacie ,,Gniew Matki"? Na łamach tej książki rodzi się wkurzona matka, na oczach której zamordowano jej męża i uprowadzono córkę i syna. Kiedy Faith dochodzi do ... {} Recenzja książki Śmiertelna rozpacz

Nic nie powstrzyma matki... - "Śmiertelna rozpacz" T.R. Ragan

8.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Śmiertelna rozpacz" T.R. Ragan Porwane dzieci Faith wciąż pozostają nienamierzone. Śledztwo kobiety pełnej gniewu przynosi oczekiwane skutki. Prowadzi ono wprost do handlarzy żywym towarem. Kolejne tropy wiodą ją do odnalezienia dzieci, jest coraz bliżej. Pełna werwy, uporu i determinacji McMann jest na właściwej ścieżce. "Śmiertelna rozpacz" to... {} Recenzja książki Śmiertelna rozpacz

Furia. Bestia. Złość.

31.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

- Kto wie, co może wyzwolić drzemiące w kimś zło? Na przykład Hitler. Nie dostał się do Akademii Sztuk Pięknych w Wiedniu. Co by się stało, gdyby jednak został artystą? Zaczęłam nietypowym może cytatem z tej książki, ale właśnie to pytanie jest bardzo trafne, co by było gdyby było inaczej. "Śmiertelna rozpacz" to druga część serii "Faith McMann... {} Recenzja książki Śmiertelna rozpacz

@maciejek7@maciejek7 {}× 16

Śmiertelna rozpacz

16.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pamiętam, jak czytałam „Gniew matki”, który jest pierwszą częścią historii Faith i dosłownie nie mogłam się od niej oderwać. Ależ mnie ta książka pochłonęła! Czytałam ją z zapartym tchem, z każdą stroną mając nadzieje na poprawę sytuacji zrozpaczonej matki. A im dalej tym coraz bardziej byłam przerażona tym, w jakim kierunku idzie ta cała historia... {} Recenzja książki Śmiertelna rozpacz

@justus228@justus228 {}× 4

Rozpacz = determinacja

3.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Śmiertelna rozpacz" to drugi tom serii i od razu zaznaczę, że trzeba czytać je w odpowiedniej kolejności. Są ze sobą powiązane dość mocno, bo to tak po prostu kontynuacja opowieści o pewnej kobiecie, o czym za moment. Ta książka, a właściwie cały cykl, bo już zapowiedziany został tom trzeci, to thrillery psychologiczne z wątkiem sensacyjnym ... {} Recenzja książki Śmiertelna rozpacz

Ponad wszystko

26.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Śmiertelna rozpacz” To kontynuacja I części „Gniew Matki” , dalsze losy Fait McMannkobiety , która wiodła normalne spokojne życie na przedmieściach miasta , a na której oczach , pewnego wydawałoby się zwykłego popołudnia, brutalnie zamordowano męża, porwano dzieci Hudsona i Larę, a ją samą zostawiono na pewną śmierć. Kobieta jednak dzięki po... {} Recenzja książki Śmiertelna rozpacz

@Angela_czyta@Angela_czyta {}× 3

Po trupach do celu...

19.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Śmiertelna rozpacz" to druga część trylogii z cyklu Faith McMann autorstwa T.R. Ragan. Faith McMann z dnia na dzień traci swoją rodzinę. Jej mąż zostaje zamordowany, a dzieci porwane. Kobieta ma jeden cel! Odnaleźć córkę i syna. Po nieudolnej próbie odbicia Lary i Hudsona przez policję, kobieta decyduje się na własną rękę odszukać swoje pociechy... {} Recenzja książki Śmiertelna rozpacz

⭐RECENZJA⭐

9.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ Czy można mieć idealne życie i stracić je nagle z dnia na dzień? Faith McMann przekonuje się, że tak. Los jest dla niej okrutny. Brutalni przestępcy zamordowali jej męża i porwali dzieci. Kobieta jest wściekła i tą swoją wściekłość wykorzystuje do szukania swoich dzieci. Czy uda jej się to? Czy ta ogromna determinacja i zawziętość pomo... {} Recenzja książki Śmiertelna rozpacz

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl