Recenzje książki "Spalona róża"

Dodaj swoją recenzję

Spalona róża

11.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anna Walczak urodziła się w 1996 roku i w wieku 14 lat wydała własną powieść. Mieszka we Wrześni. Od zawsze czytanie, a później pisanie było jej pasją. Swoją przygodę z pisarstwem rozpoczęła od prowadzenia bloga. Jej ulubioną lekturą jest "Duma i uprzedzenie" Jane Austen. Kocha gotycki rock i jest fanką zespołów takich jak Evanescence i Linkin Park... {} Recenzja książki Spalona róża

Carpen i Broogins...

7.11.2011

No więc... Po książkę sięgnęłam ze względu na autorkę-Anię Walczak, która chodzi (czy skończyła je) go gimnazjum w którym w od września 2012 zacznę edukację. Opis książki nie przykuł specjalnie mojej uwagi, ale zdecydowałam się ją przeczytać. Główną bohaterką jest Madison Carpen. Kobieta jest odkąd pamięta jest poniżana przez los- w dniu jej pier... {} Recenzja książki Spalona róża

@jaggy@jaggy {}

Spalona...

29.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

On bogaty snob. Ona biedna i pokrzywdzona przez los. Poznali się w liceum.Chłopak ma na imię Daniel i przez całe ich lata nauki atakował dziewczynę i ją wyśmiewał. Madison natomiast cały czas płakała, ale z czasem nauczyła się mu odpowiadać. Pewnego dnia spotykają się znowu, a połączył ich zakład i chęć życia w dostatku. Czyżby to była kolejna opow... {} Recenzja książki Spalona róża

Spalona róża

16.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie pierwszy raz możemy spotkać się z tym, że przeciwieństwa się przyciągają, a od nienawiści do miłość droga nie daleka. Medison Carpen jest biedną osobą. Jej szafa ogranicza się do 3 par spodni, które są podarte i stare. Matka uciekła w dzień jej Komunii Świętej, a ojciec spędza dni z alkoholem w ręce i upija się do nieprzytomności. Wtedy jest s... {} Recenzja książki Spalona róża

Spalona róża

6.04.2011

Jak głoszą informacje zamieszczone na okładce książki Anna Walczak ma 15 lat, mieszka we Wrześni i jest uczennicą drugiej klasy gimnazjum. Od zawsze czytanie, a później pisanie było jej pasją. Swoją przygodę z pisarstwem zaczęła od prowadzenia bloga, a w wieku czternastu lat napisała swoją pierwszą powieść pt. "Spalona róża". Jej ulubioną lekturą j... {} Recenzja książki Spalona róża

Niesamowity debiut nastolatki

28.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O debiutanckiej powieści Anny Walczak słyszałam już jakiś czas temu i byłam ogromnie ciekawa jakież to dzieło wyszło spod ręki 14-latki. Ucieszyłam się więc kiedy w lokalizatorze „Włóczykijki” przeczytałam, że ta właśnie książka do mnie wędruje. Pierwsze wrażenie to okładka – powiem szczerze, że nie oceniam po niej zawartości ale w tym wypadku chy... {} Recenzja książki Spalona róża

@anek7@anek7 {}

Czarna perła łzą... Daniela?

13.03.2011

Na tę książkę czekałam od dawna. Jeszcze w ubiegłym roku doszły mnie słuchy, że 14-sto letnia Anna Walczak wydała książkę. Gdy w Internecie zobaczyłam okładkę – zakochałam się. Książka musiała się znaleźć na mojej półce. Dlatego współpracę z Wydawnictwem Novae Res rozpoczęłam od tej pozycji. Medison Carpen nie ma łatwego życia. Pochodzi z biednej... {} Recenzja książki Spalona róża

@Sil@Sil {}

Spalona róża

13.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Medison Carpen i Daniel Broogins są od siebie zupełnie różni. Ona biedna, żyje na marginesie społeczeństwa, ma ojca alkoholika, który nie raz i nie dwa użył wobec niej siły. On to syn bogaczy, którego egzystencja jest pełna luksusów i przepychu. Nic ich ze sobą nie łączy - nic, poza czasami licealnymi, kiedy to Daniel wciąż naśmiewał się z Medison ... {} Recenzja książki Spalona róża

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe