Recenzje książki "Teraz cię rozumiem, mamo!"

Dodaj swoją recenzję

Bo mama jest najważniejsza

17.08.2021

Przychodzę do was dzisiaj z recenzją antologii, za którą bardzo dziękuję @Link oraz za możliwość jej przeczytania. . Mama. Chyba każdy wie kim ona jest. Dla jednych to koleżanka, którą można widywać przy okazji. Dla drugich to ktoś, bez kogo nie potrafimy wytrzymać dłużej niż dwa dni. Jedni widzą w niej osobę, która gdzieś sobie tam żyje, ale nie ... Recenzja książki Teraz cię rozumiem, mamo!

Lepiej uczyć się na czyiś błędach

12.07.2021

Bardzo lubię antologie, a zwłaszcza te, które pochodzą z Wydawnictwa Muza. Jeśli nie znam jakiejś autorki, to krótka próbka tekstu, pozwala na poznanie warsztatu. W "Teraz Cię rozumiem mamo" dostajemy opowieści stworzone przez osiem poczytnych polskich autorek. Każda z tych historii zawiera podobną konkluzję, że dzieci często powielają błędy rodzi... Recenzja książki Teraz cię rozumiem, mamo!

Teraz Cię rozumiem, mamo!

27.05.2021

"Rodzicielstwo to olbrzymie wyzwanie, wyrzeczenie, ryzyko, odpowiedzialność. Nieustające kompromisy i przekładanie dobra dziecka nad własne." "Twoja Emi" - Agnieszka Lingas-Łoniewska . Osiem polskich autorek dołożyło po cegiełce i tak powstał zbiór opowiadań mówiących o relacjach łączących matki i córki. Mimo że te opowiadania są krótkie to Jestem... Recenzja książki Teraz cię rozumiem, mamo!

Teraz Cię rozumiem, mamo! - recenzja

26.05.2021

RECENZJA “Jest jedna miłość, która nie liczy na wzajemność, nie szczędzi ofiar, płacze a przebacza, odepchnięta wraca – to miłość macierzyńska.” J.I. Kraszewski DOBRY WIECZÓR MOI MILI :) przychodzę dzisiaj do Was po raz drugi ale tym razem z recenzją książki "Teraz Cię rozumiem, mamo!" Miałam okazję ją przeczytać dzięki uprzejmości wydawnictwa M... Recenzja książki Teraz cię rozumiem, mamo!

O relacjach matka - córka

26.05.2021

Coś nowego tym razem na mojej półce zagościło! Za zbiorami opowiadań co prawda osobiście nie do końca przepadam, ale tu zrobiłam mały wyjątek. Dlaczego? Z czystej ciekawości jak to z tymi relacjami córka - matka wygląda według ośmiu polskich pisarek. I jak to wyszło ? Wzruszające opowiadania o trudnej sztuce bycia matką i córką, potrzebie blisko... Recenzja książki Teraz cię rozumiem, mamo!

Każda relacja jest inna i wyjątkowa ♥

22.05.2021

Nieczęsto sięgam po zbiory opowiadań, głównie dlatego, że często poruszają tematy dla mnie odległe. "Teraz Cię rozumiem, mamo!" opowiada o przeróżnych relacjach matka-córka, co akurat jest w moim życiu najważniejszą relacją na dzień dzisiejszy. Dzieląc głęboką więź z własną rodzicielką z przyjemnością sięgnęłam po tomik opowiadań i nie zawiodłam s... Recenzja książki Teraz cię rozumiem, mamo!

O Mamo!

17.05.2021

Zbiór opowiadań „Teraz Cię rozumiem, mamo!” ukazał się w nieprzypadkowym momencie! Maj to wiosenny miesiąc, który niewątpliwie poświęcony jest mamom, matkom, mamusiom i mamuśkom. Większość krajów świata obchodzi Dzień Matki właśnie w maju, ale Polska jest jedynym, gdzie świętuje się je 26 maja. Z okazji tego zbliżającego się wydarzenia, ale nie ty... Recenzja książki Teraz cię rozumiem, mamo!

Teraz cię rozumiem mamo

17.05.2021

Jako, że zbliża się dzien matki warto porozmawiać o relacji z mamą. To ona jest tą, która nas chroni, kocha, uczy i wspiera. Oczyścicie nie zawsze tak to wygląda, każdy człowiek jest inny i każda relacja jest inna. Miłość matki jest jednym z najcenniejszych życiowych darów, lecz przecież nie zawsze jest kolorowo. Każda z nas na pewno pamięta momen... Recenzja książki Teraz cię rozumiem, mamo!

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl