Recenzje książki "To, czego pragniesz"

Dodaj swoją recenzję

To, czego pragniesz

18.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejka 😍 Jak Wam minęła niedziela? Mam nadzieję, że jesteście wypoczęci 😁 Znacie twórczość Katherine Center? Ja poznałam czytając jej powieść "To, co bliskie sercu", to była przepiękna historia, dlatego z wielką przyjemnością sięgnęłam po nową książkę autorki. 21 kwietnia odbyła się premiera "To, czego pragniesz" od wydawnictwa muza. To była prz... {} Recenzja książki To, czego pragniesz

Tajemnicza bibliotekarka

17.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy się czegoś boi. Czasami strach może paraliżować. Jeśli szukacie pomysłu na lekturę delikatną niczym wiosenny wietrzyk, to sięgnijcie po nową powieść Katherine Center od wydawnictwa MUZA. Rzadko to robię, ale po literaturze pięknej, thrillerach i książkach popularnonaukowych, czasami mam ochotę na coś lekkiego, co odciągnie mnie od szar... {} Recenzja książki To, czego pragniesz

@Zaneta@Zaneta {}× 4

"To, czego pragniesz"

10.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Chodzi o to, żeby na przekór problemom i tak być szczęśliwym.'' Samantha Casey to spokojna, poukładana dziewczyna. Jej życie, choć bardzo przewidywalne, daje jej dużo radości i zadowolenia. Robi to, co lubi, jest bibliotekarką w Kempner School. To miejsce, w którym lubi przebywać, praca daje jej sporo satysfakcji, a ludzie są życzliwi i przyjaźn... {} Recenzja książki To, czego pragniesz

Otwórz się na życie

1.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nigdy się nie poddawaj, bo to, czego pragniesz możesz osiągnąć nawet wówczas, gdy zupełnie się tego nie spodziewasz. Do takich wniosków przekonuje czytelnika w swojej najnowszej powieści amerykańska pisarka Katherine Center. "To, czego pragniesz" to opowieść o pokonywaniu lęków, zmaganiu się z traumą, docenianiu prawdziwej przyjaźni i otwieraniu s... {} Recenzja książki To, czego pragniesz

"To, czego pragniesz" - słabiej, nie znaczy źle

29.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Katherine Center to autorka, która mnie już dawno sobą oczarowała, dwie poprzednie powieści pamiętam doskonale do dzisiaj i mogę opowiedzieć o nich bez większego szukania w pamięci, dlatego bardzo ucieszył mnie fakt, że właśnie na rynek wydawniczy wskakuje nowa książka tejże autorki. "To, czego pragniesz" opowiada o losach bibliotekarki Samanthy C... {} Recenzja książki To, czego pragniesz

@Ewelina229@Ewelina229 {}× 13

Chwytająca za serce, cudowna!

24.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Samantha Casey pracuje jako bibliotekarka w szkole Kempnera. Uwielbia swoją pracę, oraz wszystkich, którzy są jej częścią. Nigdy nie wyobrażała sobie, aby jej życie miało ulec zmianie, jednak jeden przypadek zmienia życie wszystkich w miasteczku. Założyciel oraz dyrektor szkoły niespodziewanie umiera. Jest to cios dla wszystkich, ponieważ Max Kem... {} Recenzja książki To, czego pragniesz

To, czego pragniesz

21.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po tej lekturze śmiało mogę powiedzieć, że powieści Katherine Center mogę brać w ciemno. Aktorka pięknie operuje słowem, wkłada w historię mnóstwo emocji i uczuć, które bardzo szybko stają się naszymi. Ale przede wszystkim tworzy bohaterów, obok których nie można przejść obojętnie. I to zarówno postaci kobiecych, jak i męskich, pierwszoplanowych c... {} Recenzja książki To, czego pragniesz

@iza.81@iza.81 {}× 5

To, czego pragniesz

21.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„To czego pragniesz” kolejna książka, w której Katherine Center porusza fundamentalne tematy życiowe. Istotę zrozumienia i więzi z drugim człowiekiem, potrzebę miłości oraz podkreśla kruchość naszego życia. Tu, każdy z bohaterów ma swoje tajemnice. Już sama okładka przyciąga wzrok, zapowiada ekscytację, bliskość, uczucie. Przystojny, młody mężczyz... {} Recenzja książki To, czego pragniesz

@ela_r22@ela_r22 {}× 16
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl