Recenzje książki "Tylko nie on"

Dodaj swoją recenzję

Tylko nie on

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Czasami czyny mówią więcej niż słowa" Myślę, że tę opinię powinny zacząć słowa: jeśli macie dość czytania o pandemii jestem pewna, że ta książka wam się nie spodoba. Gdybym sięgnęła po nią kilka miesięcy temu, pewnie też bym patrzyła na nią trochę inaczej, jednak dziś, pomimo tego całego szaleństwa, jaki ciągle nas otacza, czytanie o wirusie nie... {} Recenzja książki Tylko nie on

TYLKO NIE ON

8.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie mam pojęcia, jak długo potrwa epidemia, ale Cameron St. James może mnie wykończyć, zanim dobiegnie ona końca."❤️❤️❤️ Kennedy Fox 🌹"Tylko nie on"🌹 @Link @Link "Gdy cały świat ogarnia pandemia, w kwarantannie rodzi się miłość." "Czasami czyny mówią więcej niż słowa." Cameron to dwudziestodwulatka z wyższych sfer, wychowana w posiadłości St... {} Recenzja książki Tylko nie on

Miłość w pandemii

1.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka dzieje się współcześnie. Wszyscy chcielibyśmy uniknąć pandemii, bo ile o niej można czytać i denerwować się jeszcze bardziej... I temat romansu nie pasuje wcale na pierwszy rzut oka do tak poważnej tematyki jak śmierć, cierpienie, czy samotność. Autorka znalazła jednak złoty środek na połączenie tych tematów, co dodaje lekturze autentyc... {} Recenzja książki Tylko nie on

@beatazet@beatazet {}× 3

Tylko nie on

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka jest inna niż tego typu nam znane. Raz sama historia jest oparta na naszych czasach np. przynajmniej tych z początkowo pandemii. Czyta się to dość dziwne. Może dlatego, że na co dzień wolelibyśmy od tej pandemii odpocząć? Jednak nie umniejsza to tego, że książkę czyta się rewelacyjnie i z zaciekawieniem. Cameron, to młoda dziewczyna, k... {} Recenzja książki Tylko nie on

@Lalka1@Lalka1 {}× 4

Tylko nie on

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cameron i Elijah znają się od dziecka. Ona bogata dziedziczka modowego imperium, rozpuszczona i często raniąca innych. On ma tylko matkę, która kiedyś pracowała w domu rodzinnym Cameron. Jako dzieci się nawet lubili, jednak później ona się zmieniła, zaczęła się wywyższać, a ich znajomość przerodziła się w nienawiść. Jednak Elijah nadal przyjaźnił ... {} Recenzja książki Tylko nie on

Tylko nie on

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znacie twórczość Kennedy Fox? Ja przyznam, że jest to moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki i jak najbardziej udane. Historia opowiada o Cameron – dwudziestolatce, która od małego miała wszystko to, czego chciała. Pieniądze, najnowsze ciuchy i markowe rzeczy. Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że nic więcej do szczęścia jej nie p... {} Recenzja książki Tylko nie on

Wciągająca

18.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pandemia COVID-19 utrudniła życie każdemu z nas i nieźle namieszała. Tak samo kwarantanna i izolacja zmusiła do zmiany planów bohaterów tej książki. Bogata, rozpieszczona Cameron musiała porzucić studiowanie na uczelni. Lockdown zmusza ją do zdalnej nauki. By mieć spokój postanawia wyjechać z przeludnionego New Yorku i zaszyć się w górskiej willi.... {} Recenzja książki Tylko nie on

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Miłosna historiarozgrywająca się w cieniu pandemii

18.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

☀️"Czasami czyny mówią więcej niż słowa ☀️"Łatwo jest brać rzeczy za oczywiste i nam należne, dopóki sobie nie uświadomisz, że możesz już nigdy więcej ich nie zrobić" ☀️"Za pieniądze nie kupisz szczęścia, a już na pewno nie dostaniesz miłości i normalności" ☀️"Wszystko, co warto mieć, jest warte czekania" Czytaliście książkę, której akcja dzieje ... {} Recenzja książki Tylko nie on

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl