Recenzje książki "Upiór z sąsiedztwa"

Dodaj swoją recenzję

Monster High otwiera drzwi do świata potworów

26.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wśród nas są ludzie niepełnosprawni, upośledzeni, z wadami genetycznymi czy ciężkimi chorobami. Czasem chodzą z nami do szkoły albo spotykamy ich po prostu na ulicy. Jednak u tych ludzi ich "inność" jest widoczna, a co z tym, którzy ją maskują? Czy możemy być pewni, że w naszym towarzystwie nie ma osób znacznie różniących się od zwykły ludzi? Czy m... {} Recenzja książki Upiór z sąsiedztwa

@Drrim@Drrim {}

"Moda na strach"

15.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Monster High: Upiór z sąsiedztwa” to kontynuacja przygód przyjacielskich potworów, których dane było czytelnikowi poznać w pierwszym tomie serii. Intryga pomału się zaostrza. RAD-owcy muszą szybko wpaść na jakiś genialny plan, dzięki któremu zaprezentują się światu z pozytywnej strony. Wszyscy. przecież powinni się dowiedzieć, że potwór nie taki ... {} Recenzja książki Upiór z sąsiedztwa

Monser High

18.12.2011

Pierwszą część miałam okazję przeczytać i nie zawiodła mnie tak jak i druga część. Mogę nawet powiedzieć, że druga część jest lepsza od pierwszej. Już od początku mnie zainteresowała, a do tego z pewnością jest bardziej dynamiczna, pełna akcji i ciekawych zdarzeń. W pierwszej części Frankie, na balu, odpadła głowa podczas pocałunku z Brettem - ch... {} Recenzja książki Upiór z sąsiedztwa

Upiór z sąsiedztwa

20.11.2011

Na pierwszej części Monster High się zawiodłam, nie sprostała moim oczekiwaniom. Z drugą jest lepiej, muszę przyznać, że nawet mnie wciągnęła . Jest o wiele mądrzejsza niż pierwsza część, dzieję się w niej poważniejsze rzeczy, niż się spodziewałam. Nie odstraszała mnie swoją treścią i tymi potworami. Jest o niebo lepsza od pierwszej części. Tym r... {} Recenzja książki Upiór z sąsiedztwa

Upiór z sąsiedztwa

9.11.2011

”Upiór z sąsiedztwa” to już drugi tom serii „Monster High”, która w niemalże szaleńczym tempie uzyskała niebywały sukces wśród młodzieży. Pierwsza część nosząca tytuł ”Upiorna szkoła” nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia. Książka wydała mi się odpowiednia dla głupiutkich dwunastolatek, które słodkość i urodę przewyższają nad wszystko. Nic dziwneg... {} Recenzja książki Upiór z sąsiedztwa

@Ledina@Ledina {}

Upiór z sąsiedztwa

3.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Przestali postrzegać się wyłącznie jako bierną grupę, którą łączy wspólna tajemnica. W końcu zauważyli drzemiącą w ich zbiorowości siłę, zaczęli patrzeć na siebie jak na zgrany zespół, który przy odrobinie wysiłku faktycznie mógł zmienić świat. Biła od nich duma.”* Oni tylko chcieli żyć normalnie, chcieli muc nie ukrywać swojej prawdzi... {} Recenzja książki Upiór z sąsiedztwa

„Odmienność jest na topie!”

9.10.2011

Lisi Harrison, autorka "Upiornej szkoły" jest amerykańską pisarką powieści młodzieżowych. Karierę zawodową rozpoczęła w Nowym Jorku, gdzie tworzyła i produkowała programy dla MTV. Obecnie mieszka w Laguna Beach w stanie Kalifornia. Książkę opublikowano w dwudziestu pięciu krajach świata. Pierwsza książka z serii „Monster High” trafiła także na list... {} Recenzja książki Upiór z sąsiedztwa

"Nie bój się - odmienność jest an topie!"

14.09.2011

"Upiór z sąsiedztwa" to druga już część serii "Monster high" autorki książek młodzieżowych takich jak Alfy czy Elita. Pierwsza część, mimo, że na pewno nigdy się w spisie lektur nie znajdzie, zauroczyła mnie niebanalnymi bohaterami, ich sposobem bycia, humorem oraz całą oryginalnością jaką ma w sobie książka. Szczerze powiedziawszy po skończe... {} Recenzja książki Upiór z sąsiedztwa

@Pria@Pria {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl