Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 2

Anna Kmiołek
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 2
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją. Uczeń znajdzie w książce informacje na temat kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowania miejsca realizacji usługi, a także na temat wyboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Numer dopuszczenia MEN: 56/2013
Data wydania: 2015
ISBN: 978-83-02-13592-7, 9788302135927
Wydawnictwo: WSiP
Stron: 168
dodana przez: chudini0505

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 2 aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 2. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl