Recenzje książki "W głębi lasu"

Dodaj swoją recenzję

Prawda ukryta w lesie

18.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Harlan Coben to uznany na całym świecie pisarz kryminałów i thrillerów. Jego dzieła cieszą się niesłabnącą popularnością, a kilka jego powieści zostało zekranizowane. Ja tego autora kojarzyłam głównie z serią o Myronie Bolitarze, jednak wtedy jego twórczość mnie do siebie nie przekonała. "W głębi lasu" to powieść spoza serii, na podstawie której p... {} Recenzja książki W głębi lasu

IS
@iszmolda
{}× 1

Tym razem wygrała książka

10.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znów kolejna książka od Harlana Cobena i porównanie z serialem Netflix Originals. Jak na nieporządną czytelniczkę przystało, ponownie najpierw obejrzałam serial, a później przeczytałam powieść, ale tym razem wygrała książka. Podczas, gdy Netflix i polska adaptacja książki serwuje nieco usypiającą, wolno rozkręcającą się akcję i trochę flegmatyczne... {} Recenzja książki W głębi lasu

Ksiązka lepsza niż serial

4.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książki Harlana Cobena albo się kocha, albo się nienawidzi – tak przynajmniej słyszałam. „W głębi lasu” to dopiero moja druga książka autora, którą czytałam. Dalej nie wiem do której grupy należę, tym bardziej, że najpierw obejrzałam serial w tv, a potem przeczytałam książkę… Na obozie młodzieżowym dochodzi do krwawego morderstwa. Ginie czterec... {} Recenzja książki W głębi lasu

@justus228@justus228 {}× 1

W głębi lasu RECENZJA

22.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

9/10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ "W głębi lasu" to pierwsza książka Harlana Cobena po którą sięgnęłam. Czy warto sięgnąć po książki tego popularnego pisarza thrillerów? Sądzili, że znaleźli odosobnione miejsce, nieopodal młodzieżowego obozu. Jednak bardzo się mylili. Stali się świadkami morderstwa popełnionego na czworgu nastolatków. Odnaleziono tylko dwa ciała. G... {} Recenzja książki W głębi lasu

Letni obóz inny niż wszystkie...

5.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wakacje to czas odpoczynku. Letnia aura sprzyja relaksowi i wypadom w nowe miejsca. Teoria jednak zazwyczaj bywa prostsza od praktyki. Zdarza się, że czasem niewinna wyprawa do lasu odmienia wszystko. Po niej żadna kolejna nie będzie taka sama. O tym na własnej skórze przekonali się bohaterowie książki Harlana Cobena pt. „W głębi lasu”, której ekr... {} Recenzja książki W głębi lasu

w głebi lasu

3.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do przeczytania książki zachęcił mnie polski serial, który pojawił się na Netflixie. Nie jestem fanką Harlana Cobena. "Nieznajomy" bardzo mnie rozczarował, ale postanowiłam zaryzykować i udzielić kredytu zaufania autorowi. Dostałam książkę z filmową okładką, na której wyraźnie przeszłość łączy się z teraźniejszością. Głównym bohaterem jest prokura... {} Recenzja książki W głębi lasu

Takie powieści lubię :-)

18.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy czytam książki napisane przez Cobena, wtedy mam wrażenie, że staję się lepszym człowiekiem. Nie wiem, z czego to wynika, ale czuję, że książka staje się mi bliższa, a postacie, z którymi nie mam nic wspólnego są jacyś znajomi. Jego narracja, fabuła i to, co pozostaje niezmienne stanowią dla mnie magnes, jaki wprowadza mnie w stan, w którym n... {} Recenzja książki W głębi lasu

Co widzi las?

14.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W swoich czeluściach las skrywa cały ogrom tajemnic i sekretów. Tym razem będziemy odkrywać prawdę o brutalnych morderstwach jakie miały miejsce na letnim obozie wypoczynkowym PLUS dwadzieścia lat temu. Oto jak przeszłość zawsze nas odnajdzie. Obóz wypoczynkowy od lat zapokajał i zapoznawał całe grono obozowiczów, jednak do pewnego lata, gdzie ... {} Recenzja książki W głębi lasu

@Bookmaania@Bookmaania {}× 10
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl