Recenzje książki "Więzień namiętności"

Dodaj swoją recenzję

Sensacja i romans jednocześnie.

28.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość autorki poznałam przy okazji jej fantastycznej odsłony, a dokładniej książek „Klątwa przeznaczenia” i „Korona przeznaczenia”, które autorka pisała w duecie z Sylwią Dubielecką. Obie mi się podobały, dlatego zdecydowałam się poznać bardziej romantyczną odsłonę twórczości autorki. Thomas Anderson to były agent służb specjalnych. Przebyw... {} Recenzja książki Więzień namiętności

Więzień namiętności

2.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Ludzie są zdolni do wielu rzeczy, także niegodnych, w imię miłości. By ją chronić lub zyskać”. „Wolność spędzona w jej ramionach byłaby spełnieniem marzeń i rekompensatą za całe zło, którego doświadczyłem. Przyszłość należała do mnie i teraz był czas, aby ją kształtować – według moich zasad, a nie innych”. Pióro autorki jest mi znane jedynie z ... {} Recenzja książki Więzień namiętności

Mam jakąś dziwną słabość do książek o ochroniarzach

15.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Były agent służb specjalnych, Thomas Anderson, otrzymuje propozycję nie do odrzucenia – ułaskawienie i wolność w zamian za szpiegowanie milionera powiązanego z polską polityką. By wykonać zadanie, Thomas podejmuje się pracy jako ochroniarz córki bogacza. Młoda dziewczyna szybko zawraca mu w głowie, komplikując powierzoną mężczyźnie misję. To właśn... {} Recenzja książki Więzień namiętności

Więzień namiętności

5.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O twórczości Moniki Magoskiej-Suchar słyszałam już wiele razy, jednak jeszcze nigdy nie miałam okazji sięgnąć po którąś z jej powieści. Kiedy dowiedziałam się, że Wydawnictwo Jaguar wydaje jej kolejną książkę, wiedziałam, że tym razem nie odpuszczę i muszę sprawdzić, czy ta autorka rzeczywiście pisze tak dobrze, jak się mówi. No i jestem po lektur... {} Recenzja książki Więzień namiętności

Recenzja

2.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"więzień namiętności" Przebywający w więzieniu agent służb specjalnych, otrzymuje propozycję nie do odrzucenia- ułaskawienie w zamian za zdobycie poufnych informacji od najbogatszego człowieka w Polsce. Zostaje ochroniarzem jego córki. Sam nie spodziewał się że ta młoda dziewczyna, skradnie jego duszę i serce i to z wzajemnością. Czy to uczucie m... {} Recenzja książki Więzień namiętności

Więzień Namiętności

1.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pogoń za mordercą bez twarzy, zemsta, która nie miała szansy się spełnić. Zamglone wspomnienia dziecka konfrontują się z potrzebą odnalezienia sprawcy tragedii sprzed lat. Thomasa wciąż prześladują koszmary i wspomnienia wydarzeń, którym jako dziecko nie mógł zapobiec. Nieświadomie stał się światkiem sytuacji, która zdeterminowała jego przeszłość.... {} Recenzja książki Więzień namiętności

Więzień namiętności

21.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Thomas był komandosem i to bardzo dobrym. Zdradzony przez szefa trafił do więzienia z 25-letnim wyrokiem za zabójstwo. Kiedy w jego życiu ponownie pojawia się dawny szef z propozycją szpiegowania pewnego milionera, nie zastanawia się długo. Wie, że to jego jedyna szansa na wolność, a jednocześnie wie, że musi być bardzo ostrożny i ufać tylko sobie... {} Recenzja książki Więzień namiętności

Monika Magoska-Suchar ,,Więzień namiętności"

18.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Więzień namiętności Autor: Monika Magoska- Suchar Wydawnictwo Jaguar Thomas Anderson to przebywający w więzieniu za zabójstwo ministra sprawiedliwości były komandos i agent służb specjalnych. Jednak pewnego dnia otrzymuje on ogromną szansę od losu. Zostaje wyprowadzony przez strażników do tajemniczego korytarza, w którym roz... {} Recenzja książki Więzień namiętności

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl