Recenzje książki "Wybrana"

Dodaj swoją recenzję

Kontynuacja telenoweli o wampirzych nastolatkach

30.07.2015

Za mną lektura trzeciego odcinka książkowej telenoweli o miłosnych rozterkach siedemnastoletniej Zoey Redbird. Akcja „Wybranej” ponownie w dużej mierze skupia się na śledzeniu zagubienia głównej bohaterki, która nie potrafi zdecydować, z którym z trójki znanych sobie chłopaków powinna pozostać w związku. Obok wątku miłosnego pojawia się wreszcie z... {} Recenzja książki Wybrana

@milla@milla {}

Wybrana

6.01.2015

Książki o wampirach nigdy specjalnie mnie nie zachwycały, zawsze mi czegoś w nich brakowało ale ta seria książek mnie zaskoczyła. Pierwsze wrażenie jak najlepsze niestety spowodowane okładką, która jak pozostałe jest niezwykle efektowna i przyciąga wzrok. Niestety pierwsze rozczarowane następuje po przeczytaniu ,, WYBRANEJ " , w której brakowało mi... {} Recenzja książki Wybrana

Wybrana - P.C Cast + Kristin Cast

1.05.2013

P.C Cast + Kristin Cast. Autorki książki Wybrana mają juz na swoim koncie inne dzieła takie jak ''Ukryta'' , ''Naznaczona'' i ''Zdradzona" . Jest to ksiązka w pewnym sęsie fantastyczna jest też zarówno horrorem. Opowiada ona o życiu siedemnasto letniej dziewczyny która poprzez naznaczenie została wampirem. W książce jest mowa o miłości , przyjażni ... {} Recenzja książki Wybrana

Wybrana

11.04.2013

W Domu Nocy dzieje się coraz więcej. Życie Zoey odwróciło się o 360 stopni od dnia przemiany. Okazało się, że ma niesamowitą moc, bogini Nyks ją naznaczyła a także jest przewodniczącą Cór Ciemności i odkryła drugą, tę gorszą stronę swojej opiekunki i mentorki. To wszystko plus problemy sercowe składają się na trzeci tom przygód Zoey Redbird. Tak n... {} Recenzja książki Wybrana

Wybrana - Dom Nocy

9.02.2013

„Dom Nocy” to seria, która składa się z wielu tomów. Po dwóch pierwszych zobaczyłam, dlaczego każdy za nią przepada. Nie ukrywam, że byłam bardzo ciekawa, co stanie się w trzecim. Czy Zoey da sobie radę ze śmiercią swojej przyjaciółki Stevie Rae? Czy poradzi sobie ze swoim uczuciem do nauczyciela – Lorlena Blake’a? Jak będzie z jej Skojarzeniem? Co... {} Recenzja książki Wybrana

Wybrana

15.08.2012

Po raz kolejny miałam okazję wybrać się do Domu Nocy czyli do szkoły dla przyszłych wampirów. Po emocjonującym zakończeniu "Zdradzonej" mogłam poznać ciąg dalszy przygód Zoey - wyjątkowej, bardzo zdolnej, obdarzonej niezwykłymi mocami nastolatki. Po rozwikłaniu zagadki tajemniczych zaginięć i śmierci jej dawnych znajomych, z którymi chodziła do sz... {} Recenzja książki Wybrana

III część 'Domu Nocy'. Wybrana.

4.04.2012

'Wybrana' to trzecia część serii 'Dom Nocy' pisanej przez matkę i córkę Krstin i P.C Cast. Wszystkie części czyta się bardzo szybko. Zauważyłam że nie tylko ja tak uważam. Pisane są luźnym językiem, co niektórym przeszkadza a dla innych, między innymi dla mnie jest to obojętne. Ważne jest żeby nie zanudziło i nie było banalnie oklepane. Najbardzi... {} Recenzja książki Wybrana

Wybrana

25.02.2012

,,Wybrana" jest już trzecią częścią serii Dom Nocy - autorstwa matki i córki. Tym razem nie robiłam już sobie żadnych nadziei związanych z tą książką, nie czekałam również z utęsknieniem na jej premierę. Do Domu Nocy zakradły się ciemne moce i żądza krwi, a szkolne przygody dorastającej wampirki Zoey Redbird stają się coraz bardziej tajemnicze. Ci,... {} Recenzja książki Wybrana

@Aly102@Aly102 {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl