Recenzje książki "Wycieczka na tamten świat"

Dodaj swoją recenzję

Anna i Siergiej Litwinowie - Wycieczka na tamten świat

20.03.2012

Podchodziłam do tej książki bardzo sceptycznie - nad wyraz często czytam teraz kryminały i zdawało mi się, że tutaj znajdę to, co już wcześniej czytałam. Jakie było moje zaskoczenie, kiedy cała nieziemska akcja wciągnęła mnie bezpowrotnie w zawiły świat przedstawiony przez Litwinów. Głównymi bohaterami powieści jest trójka pasażerów która, za spra... Recenzja książki Wycieczka na tamten świat

Wycieczka na tamten świat

21.11.2011

Mówi się, że wypadki chodzą po ludziach. I książka „Wycieczka na tamten świat” pokazuje, że to trafne określenie. Tania Sadownikowa rozpoczęła swój urlop od pobytu w luksusowym hotelu wraz z przyjacielem Niemcem. Oczywiście opływa w dostatki, niczego jej nie brakuje, ale w końcu stwierdza, że chce przeżyć przygodę. I pojechała na skoki ze spadochro... Recenzja książki Wycieczka na tamten świat

Wycieczka na tamten świat...

26.10.2011

Takiej książki w tej chwili potrzebowałam. Trochę kryminału, trochę komedii. Dużo akcji, dużo dynamiki. Ciekawa i wciągająca historia, a do tego wszystko w rosyjskiej oprawie. Mogę już na początku zapewnić, że czas spędzony przy Wycieczce na tamten świat nie był czasem straconym. Podczas zwykłego lotu do Archangielska skrzyżują się drogi trzech bo... Recenzja książki Wycieczka na tamten świat

Wycieczka na tamten świat - Anna i Siergiej Litwinowie

9.09.2011

Anna i Siergiej Litwinowie, to rodzeństwo pisarzy, autorzy książki ,,Wycieczka na tamten świat''. Anna z wykształcenia jest dziennikarką, w wolnym czasie uprawia spadochroniarstwo. Siergiej jest inżynierem energetykiem, pasjonuje się archeologią. Razem napisali ponad czterdzieści powieści i cztery zbiory opowiadań. Do przeczytania tej książki zach... Recenzja książki Wycieczka na tamten świat

Wciągająca :)

5.09.2011

Autorzy Wycieczki na tamten świat, Anna i Siergiej Litwinowie, to rodzeństwo, które w swoim dorobku ma już ponad czterdzieści powieści i cztery zbiory opowiadań. Ich książki rozchwytywane w Rosji osiągnęły nakład ponad 6 milionów egzemplarzy. Anna, z wykształcenia dziennikarka, z zamiłowania uprawia skoki spadochronowe. Siergiej - inżynier energety... Recenzja książki Wycieczka na tamten świat

Wycieczka na tamten świat

29.08.2011

Sięgając po„Wycieczkę na tamten świat” oczekiwałam ciekawego kryminału, który przeniósł by mnie w świat zagadek, morderców. Miał być chwilą wytchnienia, odprężenia pomiędzy innymi książkami. Spokojnie mogę powiedzieć, że powieść rodzeństwa Litwinów spełniła moje oczekiwania z nawiązką. Tania i Dima przypadkowo poznają się na lotnisku. Od razu przy... Recenzja książki Wycieczka na tamten świat

Wycieczka na tamten świat

7.08.2011

"W złym miejscu o złym czasie i ze spadochronem" Anna i Siergiej Litwinowie – rodzeństwo pisarzy, które zadebiutowało w 1999 roku. Anna jest z wykształcenia dziennikarką, w wolnym czasie uprawia spadochroniarstwo. Siergiej, inżynier energetyk, pasjonuje się archeologią. Wspólnie są autorami ponad czterdziestu powieści i czterech zbiorów opowiadań... Recenzja książki Wycieczka na tamten świat

"Wycieczka na tamten świat"

26.07.2011

Pośpiech i zamieszanie. Ucieczka, a więc i pogoń. A do tego tajemnica pewnego drogocennego kamienia. Tymi słowami w największym skrócie można opisać akcję utworu napisanego przez rodzeństwo Annę i Siergieja Litwinów – "Wycieczka na tamten świat". Wyliczenie to jest również dobrym sposobem na oddanie klimatu utworu – wprowadza bowiem chaos, który og... Recenzja książki Wycieczka na tamten świat

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl