Recenzje książki "Z głową w gwiazdach"

Dodaj swoją recenzję

Z głową w gwiazdach

29.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznaję się bez bicia, że ten tytuł czekał na przeczytanie dość długo. Sama nie wiem, dlaczego tak to się przeciągnęło, no ale też nie ma co gdybać - po prostu się tak stało. W ostatni czwartek spontanicznie postanowiłam przeczytać Z głową w gwiazdach, bo potrzebowałam takiej romantycznej historii, która jednocześnie nie będzie zbyt słodka. Czy ... {} Recenzja książki Z głową w gwiazdach

Szczęście jest tuż za rogiem

16.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznaję się bez bicia, że wciąż sięgam po młodzieżówki. I niektóre do tej pory powalają mnie na kolana. Tak też było w przypadku Z głową w gwiazdach. Ta powieść naprawdę bardzo mi się podobała nie tylko ze względu na dobrze poprowadzony wątek wyprawy w głuszę, ale przede wszystkim w zachwyt wprawiły mnie relacje łączące bohaterów. Zawsze w książ... {} Recenzja książki Z głową w gwiazdach

Polecam miłośnikom literatury młodzieżowej!

24.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zdarza Wam się mieć motylki w brzuchu podczas czytania? ➖ Ja czasem to doświadczam. Wydarzenia opisane w książce działają na mnie tak mocno, że sama czuję emocje bohaterów. Tak mi się zdarzyło podczas lektury "Z głową w gwiazdach" Jenn Bennett. ➖ Zorie jest poukładaną i bardzo rozsądną nastolatką, która miewa alergie między innymi na stres. Daje s... {} Recenzja książki Z głową w gwiazdach

@pola841@pola841 {}× 2

Kemping w lesie i niedźwiedź

30.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zorie musi mieć zawsze wszystko uporządkowane i zaplanowane. Jej plany jednak drastycznie się zmieniają, gdy postanawia pojechać ze znajomymi na biwak i zostaje sama z chłopakiem, który złamał jej serce. Sami w środku głuszy będą musieli przetrwać i znaleźć drogę do domu. Co wtedy się stanie? Czy stare rany zostaną ponownie otwarte? Co się wtedy t... {} Recenzja książki Z głową w gwiazdach

Tajemnice, przyjaźń i miłość w przepięknej scenerii gór.

27.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po książkę sięgnęłam z dużą ciekawością. Wiedziałam, że „Z głową w gwiazdach” to powieść dla młodzieży. Nie raz się przekonałam, że nie powinnam się sugerować tym, że moje osiemnaście lat już dawno minęło. Właśnie książki dla młodzieży wielokrotnie sprawiały mi dużo przyjemności z czytania. Bohaterowie, to młodzi ludzie, którzy wkraczają w dorosł... {} Recenzja książki Z głową w gwiazdach

Idealna młodzieżówka na lato!

4.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Z głową w gwiazdach" Jenn Bennett to piękna historia, lekka opowieść idealna na wakacje. Jeśli macie zastój czytelniczy i sięgnięcie po tę powieść to z pewnością wam pomoże i nie będziecie mogli się oderwać. Czas przy tej książce upływa w mgnieniu oka i zdecydowanie nie będziecie żałować, że poświęciliiście go na tę pozycję! . Jest to histori... {} Recenzja książki Z głową w gwiazdach

Z głową w gwiazdach

6.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio mam ogromną ochotę na czytanie lekkich młodzieżówek i romansów. Dlatego bardzo chętnie sięgnęłam po Z głową w gwiazdach autorstwa Jenn Bennett. Miałam dość spore oczekiwania względem tej pozycji. Liczyłam na coś lekkiego do zrelaksowania się, ale nie głupiego i beznadziejnie oklepanego. I ta książka całkowicie im sprostała. Koniecznie bę... {} Recenzja książki Z głową w gwiazdach

Bardzo przyjemna jednotomówka

9.07.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Z głową w gwiazdach” już samym wyglądem nakierowała mnie na to, że głównym wątkiem jest romans. Opis zdradza jeszcze więcej, więc ciężko mówić o tym, że czytelnik nie ma pojęcia, po jakiego rodzaju lekturę sięga. Szukasz lekkiego romansu, który wniesie nieco świeżości do Twojej biblioteczki? Ta książka będzie idealna. Powieść Jenn Bennett na... {} Recenzja książki Z głową w gwiazdach

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl