Recenzje książki "Zagrożeni"

Dodaj swoją recenzję

Wszędzie jesteśmy zagrożeni

8.08.2016

Strata osoby, która była dla nas ważna, może okazać się bardzo bolesna. Jeśli nie mamy przy sobie nikogo, kto mógłby nam pomóc, na pewno przegramy walkę z cierpieniem. Czasem jednak nie jesteśmy świadomi, że nie toczymy tej bitwy w pojedynkę. Akademia Cimmeria stała się dla Allie czymś więcej niż szkołą - była jej schronieniem. Jednak osoba, p... Recenzja książki Zagrożeni

3. C. J. Daugherty "Zagrożeni" tom III

19.03.2015

Allie nie może sobie poradzić ze śmiercią Jo. Zmieniła się, nie tylko straciła na wadze i przestała się uczyć, ale zaczęła się zachowywać jak po zaginięciu brata. Odrzuca wszystkich. Uważa że mordercy Jo powinni zostać ukarani, jest w przekonaniu że tylko ona o tym myśli a innych to nie obchodzi, dlatego ucieka z Akademii Cimmeria. Ostatecznie zost... Recenzja książki Zagrożeni

"Zagrożeni"

24.04.2014

Moim zdaniem jest to najlepsza z dotychczasowych części. Akcja się rozwija, postacie są dynamiczne i wreszcie coś się dzieje. Krok po kroku dowiadujemy się coraz to ciekawszych informacji na temat całej zaistniałej sytuacji. Poznajemy motywy jakimi kieruje się Nathaniel, jednak nie dostajemy stu procentowego rozwiązania. Nadal jest wiele niewiadomy... Recenzja książki Zagrożeni

"Zagrożeni" C.J. Daughety

9.03.2014

Allie przetrwała już w Cimmerii letni semestr i część kolejnego. Przybywając do tej szkoły, nie sądziła, że poczuje się w niej jak w domu i pokocha to miejsce całym swoim sercem. Jednak w akademii nie jest już bezpiecznie – Nathaniel może zaatakować w każdej chwili, a wciąż nie wiadomo, kto jest jego szpiegiem. Nikt już sobie nie ufa, wszyscy podej... Recenzja książki Zagrożeni

Zagrożeni

9.03.2014

Co dzieje się, gdy głupawa i mało ambitna literatura dla nastolatek, które nie potrzebują niczego wspaniałego by poczuć się szczęśliwe, nagle ewoluuje w niemal pełnowartościowy, trzymający w napięciu i pochłaniający człowieka doszczętnie thriller? Wówczas dzieją się ‘’Zagrożeni’’! Bardzo zdziwiła mnie ta książka. Poprzednie dwa tomy były z jednej ... Recenzja książki Zagrożeni

Zagrożeni

1.03.2014

Jakiś czas temu o ile się nie mylę pojawiła się informacja, że ,,Zagrożeni" to 3 tom trylogii. Zanim ja zaczęłam czytać tą książkę to okazało się już, że to nie ostatnia część, bo będzie przynajmniej jeszcze 1, a może i 2. Muszę przyznać, że niezmiernie się z tego cieszę, bo trudno byłoby mi się rozstać z bohaterami cudownej serii. Już w poprzedni... Recenzja książki Zagrożeni

Zagrożeni

22.02.2014

Pamiętacie jak pisałam Wam o wspaniałej sadze "Wybrani"? Miałam okazję czytać już dwie części tego cyklu i powiem szczerze, że nie mogłam doczekać się kolejnej. Nie wiedziałam kiedy ma się ukazać i z wielkim zaskoczeniem ale także radością przyjęłam informację, że jest już dostępna :) Dorwałam się do niej jak tylko skończyłam to co akurat czytałam... Recenzja książki Zagrożeni

"Zagrożeni" C.J Daugherty

14.02.2014

W maju ubiegłego roku dostałam na urodziny kilka książek. Dużego zaskoczenia nie było - w końcu sama sobie wybrałam, to, co chcę dostać. Wśród nich był tytuł "Wybrani", powieść, która często przewijała się w recenzjach zachwyconych moli książkowych, więc cóż, stwierdziłam, że i ja muszę ją mieć. W końcu przystąpiłam do tejże lektury ponad miesiąc p... Recenzja książki Zagrożeni

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl