Recenzje książki "Zagrywka"

Dodaj swoją recenzję

Idealna najeden wieczór

10.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to bardzo fajna, lekka i ciekawa książka, którą czytało mi się dosyć szybko i przyjemnie. Znajdziecie tu wiele zwrotów akcji, zagadek i pikantne sceny. W tej powieści naprawdę dużo się dzieje. Bohaterowie są dobrze rozwinięci, sympatyczni a kilku z nich nawet polubiłam. Muszę przyznać, że scena próby gwałtu mną wstrząsnęła i długo nie mogłam ... {} Recenzja książki Zagrywka

"Zagrywka"

8.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Abigail Jefferson jest prezesem klubu koszykarskiego. Negocjowanie milionowych transferów, to dla niej bułka z masłem. Wie, jak przyciągnąć uwagę i bez skrupułów wykorzystuje swoje walory, by osiągnąć cel. W męskim świecie czuje się jak ryba w wodzie. Potrafi poradzić sobie z przystojnymi i seksownymi zawodnikami drużyny. Ma jednak swoje zasady i ... {} Recenzja książki Zagrywka

Rzut za trzy punkty

28.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Abi by być w tym miejscu, gdzie jest obecnie musiała zmierzyć się z wieloma przeciwnościami. Teraz ma luksusowy apartament, niezłe zarobki i nie może odpędzić się od facetów. Zajmuje się transferami zawodników NBA i wszystko byłoby pięknie, gdyby nie ich najnowszy nabytek. Abi będzie musiała zmierzyć się z przeszłością i zawalczyć o przyszłość. Ki... {} Recenzja książki Zagrywka

Zagrywka

21.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Abigail jest piękną kobietą i wie jak swój wdzięk wykorzystać w codziennym życiu, a w szczególności w pracy. Pracuję z przystojnymi zawodnikami NBA, z którymi jest w bardzo przyjaznych relacjach, a niewinny flirt jest codziennością. Jednak tylko tyle, ponieważ kobieta od dziewięciu lat nie pozwoliła się dotknąć żadnemu mężczyźnie. Wszystko zaczyn... {} Recenzja książki Zagrywka

Zagrywka

20.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej! Jak wam minęła sobota? U mnie do południa było aktywnie, a później dopadł mnie leń 🤭 udało mi się za to dokończyć 2 książki i dzięki temu zostaly mi jeszcze 2 rozpoczęte 😅 Swoją przygodę z twórczością Katarzyny Nowakowskiej (K.N. Haner) rozpoczęłam od "Ring Girl" i podpasował mi styl pisania autorki, który jest lekki i przyjemny. Jakiś czas... {} Recenzja książki Zagrywka

Zagrywka

19.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ ZAGRYWKA - @k.n.haner Na początku zacznę od okładki, która jest świetna, co stwierdziła nawet moja 85-letnia babcia. Piękna, ale to, co kryje w sobie, jest nieco smutne. Na początku bohaterka bardzo mnie irytowała. Jednakże z każdą stroną, gdy zaczęłam poznawać młodą kobietę, zmieniła o niej zdanie. Abi Jefferson, to seksbomba, o które... {} Recenzja książki Zagrywka

Zagrywka - super książka na przyjemny wieczór.

11.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Katarzyna Nowakowska, pisząca również pod pseudonimem K.N. Haner – jedna z najlepszych autorek polskiej literatury obyczajowej i erotycznej. Pochodzi z rodziny silnych kobiet. Po babci odziedziczyła łatwość opowiadania i lekkie pióro. Przez krytyków nazywana Remigiuszem Mrozem erotyków. Jej książki wielokrotnie trafiały na szczyty list bestselleró... {} Recenzja książki Zagrywka

Zagrywka

7.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Abigail Jefferson to młoda, piękna, niezależna szefowa klubu koszykarskiego New York Hunters. Prawdziwa twarda sztuka- stanowcza, ostra, bez mrugnięcia okiem stawia się mężczyznom, nie da sobą pomiatać. I choć ma na wyciągnięcie ręki przystojnych, chętnych, czekających tylko na jej znak chłopaków z drużyny, wyznaje zasadę - żadnych romansów w prac... {} Recenzja książki Zagrywka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl