Recenzje książki "Zagubiona w śniegu"

Dodaj swoją recenzję

Przygody Pusi - Zagubiona w śniegu, H. Webb

5.03.2014

Pisana dużymi literami, ozdobiona przepięknymi szkicami książeczka, jest jedną z tych pozycji, które rodzic może a nawet powinien przeczytać swemu dziecku w jeden z mroźnych wieczorów. Webb po raz kolejny ukazuje historię, która ma miejsce na farmie. Właściciele farmy borykają się z pewnymi trudnościami finansowymi i w tym właśnie czasie ich kocic... {} Recenzja książki Zagubiona w śniegu

Zagubiona w śniegu

16.09.2013

Zagubiona w śniegu to książka z serii Zaopiekuj się mną autorstwa Holly Webb. Jest to wzruszająca opowieść dla dzieci w wieku 6-10 lat o małym kudłatym kotku i dziewczynce, która zakochała się w nim bez pamięci. Pusia, bo tak nazywa się ów kociak, przyszła na świat na spokojnej i bezpiecznej farmie. Była mała i wątła na tle swego rodzeństwa, ale ja... {} Recenzja książki Zagubiona w śniegu

Zagubiony kotek

29.06.2013

'Zagubiona w śniegu' to książka przeznaczona dla najmłodszych czytelników. Historia zawarta w książce opowiada o kotce, która wabi się Pusia. Jej największym zmartwieniem jest znalezienie dla siebie kochającej rodziny tak jak jej rodzeństwo. Na farmie pojawia się Ela, która pokochała kotkę od pierwszego wejrzenia. Niestety jej mama nie chce zgodzić... {} Recenzja książki Zagubiona w śniegu

W poszukiwaniu własnego miejsca na ziemi.

16.04.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Seria "Zaopiekuj się mną" opowiada o losach małych zwierzątek, które w wyniku różnych wydarzeń wpadły w nie małe tarapaty. Książeczki mają za zadanie nauczyć dzieci, że zwierzątka wymagają opieki człowieka, aby mogły przetrwać. Uczą je odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół, za którą w zamian nasi pupile obdarzą nas bezgraniczną ufnością ora... {} Recenzja książki Zagubiona w śniegu

Zagubiona w śniegu

16.05.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pamiętacie czas kiedy marzyliście o zwierzątku, którym moglibyście się opiekować? Zazwyczaj dzieci proszą o pieska bądź kotka, gdyż można traktować go jak przyjaciela, otoczyć miłością i troską ale również stworzyć dom, w którym nasz pupil będzie się bardzo dobrze czuł. Często rodzice nie ulegają prośbom i chcą kupić dziecku coś mniejszego jak chom... {} Recenzja książki Zagubiona w śniegu

Zagubiona w śniegu

13.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„A my jesteśmy świątecznymi prezentami Pusi - pomyślała. – Pusia dostała dom na Gwiazdkę.”* Każdy pragnie mieć swój dom i kogoś kto będzie go kochał. Zapewniał ochronę, uczucie akceptacji, zrozumienia oraz tego, że jest się potrzebnym. A co jeśli tego wszystkiego zabraknie, a nas otacza pustka i samotność? Pusia jako że była ostatn... {} Recenzja książki Zagubiona w śniegu

Marzenia się spełniają, trzeba tylko marzyć

17.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Holly Webb pisze wspaniałe historie, które są dobre dla dzieci w każdym wieku. Każda z historyjek w serii „Zaopiekuj się mną!” opowiadają historię zwierzątek, które pragną znaleźć ciepły i przytulny dom, w którym będą kochane. Tak też jest w przypadku „Zaginionej w śniegu” gdzie poznajemy historię Pusi, małej koteczki, która była najmniejsza z całe... {} Recenzja książki Zagubiona w śniegu

@tala86@tala86 {}

dla wszystkich kochających zwierzaki

16.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zagubiona w śniegu” to kolejna książeczka autorstwa Holly Webb zadedykowana dla wszystkich małych miłośników zwierząt. Tym razem główną bohaterką jest maleńka kotka Pusia. Jej bracia i siostry odeszli już do nowych domów, a jej nikt nie chciał. Pewnego dnia farmę, na której mieszkała Pusia odwiedziła mała Ela. Dziewczynka od razu zakochała się w... {} Recenzja książki Zagubiona w śniegu

@diunam@diunam {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl