Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią

Tim Knowles
Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik, w którym w sposób całościowy ujęto problematykę hotelarstwa i gastronomii w kontekście rozwoju rynku usług turystycznych. Autor jasno i przejrzyście omawia istotę usług hotelarskich i zarządzania hotelem, metody ustalania cen oraz badania efektywności firmy hotelarskiej, a także w sposób kompleksowy przedstawia problematykę zarządzania usługami gastronomicznymi i zagadnienia przemysłu czasu wolnego. Ostatni rozdział jest poświęcony trendom rozwojowym rynku usług turystycznych, z uwzględnieniem problematyki ochrony środowiska. Wywody są poparte ciekawymi studiami przypadków, które pomogą Czytelnikowi w pełni zrozumieć poruszane w książce zagadnienia.<br >
Data wydania: 2001
ISBN: 978-83-208-1353-1, 9788320813531
Wydawnictwo: Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl