Żywienie i usługi gastronomiczne, część VIII

Żywienie i usługi gastronomiczne, część VIII
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz.U. z 17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu 2017 roku.
Data wydania: 2018
ISBN: 978-83-89184-79-5, 9788389184795
Wydawnictwo: Format AB
Stron: 280

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Żywienie i usługi gastronomiczne, część VIII nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Żywienie i usługi gastronomiczne, część VIII. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl