Anna Englisz
Zostań fanem autorki:

Anna Englisz

Autorka
Ukończyłam studia magisterskie na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na SGGW w Warszawie oraz Studium Psychologiczno-Pedagogiczne na SGGW w Warszawie.

Jestem pomysłodawczynią i założycielką serwisu www.naposlodko.com oraz założycielką poradni dietetycznej Diet Balance. Miłośniczka zdrowej kuchni na co dzień i kulinarnych szaleństw od Święta.

Od 14 lat pracuję jako dietetyk , pracuję zarówno stacjonarnie jak i online. Głównie prowadzę konsultacje dietetyczne oraz przygotowuję programy żywieniowe. Piszę również artykuły, występuję w radio jako gość.

Książki

Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy
Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy
Anna Englisz

Masz insulinooporność i myślisz, że już nigdy nie będziesz jeść słodyczy? Zmagasz się z cukrzycą i nie wiesz, czy jeszcze kiedykolwiek spróbujesz swojego ulubionego deseru? A może po prostu unikasz c...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl