Ewa Czarniecka-Skubina

Autorka
Zostań fanem autorki:

Książki

Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu (podręcznik)
Podstawy technologii żywności. Część 1
Podstawy technologii żywności. Część 1
Ewa Czarniecka-Skubina

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie t...

Poradnik gastronoma
Poradnik gastronoma
Elżbieta Rosiak, Ewa Czarniecka-Skubina

Pierwszy kompletny zbiór przepisów prawnych i uregulowań branżowych z zakresu zbiorowego żywienia i gastronomii - stan prawny na dzień 15 maja 2004 roku.

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl