Samar Khanafer

Autorka
Zostań fanem autorki:
Samar Khanafer -Gniadek - pół Polka, pół Libanka. Ekspertka od kuchni arabskich w Polsce. Uczestniczka trzeciej edycji programu MasterChef, której umiejętności kulinarne docenili m.in. Gordon Ramsay i Michel Roux sr. Autorka kulinarnych bestsellerów: Hummus, za’atar i granaty oraz Szafran, mięta i kardamon. Na co dzień zajmuje się rozwojem biznesu, a w wolnym czasie pisze bloga: http://blogsamar.com.

Książki

Dukkah, kumin i włoszczyzna
Dukkah, kumin i włoszczyzna
Samar Khanafer

Prawdziwa skarbnica inspiracji dla miłośników kuchni wegetariańskiej i wegańskiej oraz aromatów Bliskiego Wschodu Samar Khanafer, finalistka trzeciej edycji MasterChefa i autorka dwóch bestseller...

Hummus, za'atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie
Hummus, za'atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie
Samar Khanafer

Kuchnia arabska zyskuje w Polsce coraz większą popularność. Niech o tym świadczą choćby otwierane co i rusz hummus bary. Samar Khanafer zabiera nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jes...

Hummus, za'atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie, wydanie 2
Hummus, za'atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie, wydanie 2
Samar Khanafer

Nowe wydanie jednej z najpiękniejszych książek kulinarnych Samar Khanafer zaprasza nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jest niezwykle różnorodna - zarówno pod względem smaku, jak i ko...

Szafran, mięta i kardamon
Szafran, mięta i kardamon
Samar Khanafer

Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce Hummus, za’atar i granaty czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar. Szafran, mięta i kardamon to zbiór ponad 100 ...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl