Temat:

Grupa dla Recenzentów

@fprefect
@fprefect
1290 książek · 223 postów
2019-11-08 09:25 #
A co miałaś zamiar żalić się?
# 2019-11-08 09:25
@annagajda83
@annagajda83
24 książek · 9 postów
2019-11-08 10:29 #
och, przenigdy
# 2019-11-08 10:29
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-08 10:32 #
@annagajda83 jako jedyny zawiadowca Klubu przyjmę i gorzkie żale ;) Książki mamy na szczęście różniaste i dość często nowa dostawa, więc coś się na pewno w końcu znajdzie. 
# 2019-11-08 10:32
@annagajda83
@annagajda83
24 książek · 9 postów
2019-11-08 10:52 #
@kazal_ka a czy jest jakaś szansa, że pojawią się tam nowości z Wydawnictwa Literackiego? Chętnie zasugerowałabym też kilka tytułów z innych wydawnictw, ale nie wiem, z którymi współpracujecie. Widzę dużo z Novae Res, ale mam z nimi przykre doświadczenia.
Jeśli chodzi o mnie to spieszę z rozliczeniem recenzji książek, które już dostałam, żeby zamówić następną, codziennie sprawdzam, czy ktoś mnie nie ubiegł :)
# 2019-11-08 10:52
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-08 11:05 #
@annagajda83 do tej pory Wydawnictwo Literackie nie przekazywało nam książek, ale napiszę do nich i zobaczymy co da się zrobić. Aczkolwiek teraz jest boom na ich książki ze względu na Olgę Tokarczuk, więc nie wiem, czy to się uda ;)
# 2019-11-08 11:05
@annagajda83
@annagajda83
24 książek · 9 postów
2019-11-08 11:09 #
@kazal_ka miejmy nadzieję, że się uda, nie samą Tokarczuk człowiek żyje :)
# 2019-11-08 11:09
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-08 11:16 #
Zapraszam do oficjalnej grupy Klubu Recenzenta:
https://nakanapie.pl/grupy/klub-recenzenta
# 2019-11-08 11:16
@Asamitt
@Asamitt
343 książek · 46 postów
2019-11-09 20:43 #
Wszędzie piszecie o Klubie, to idę go zlustrować:P
# 2019-11-09 20:43

Grupa: Wokół kanapy

czyli o tym czego nie ma na kanapie

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się