Recenzje książki "Balwierz"

Dodaj swoją recenzję

Intrygująca historia!

15.03.2022

Kolejna część przygód z psychologiem śledczym Hubertem Meyerem po którą zdecydowałam się sięgnąć wcale nie była taka łatwa. I to wcale nie dlatego, że coś źle tu było napisane tylko po prostu … ona od samego początku już intryguje. Jeśli taki był zamiar autorki od samego począć, to to akurat jej wyszło. Książka zrobiła na mnie ogromne wrażenie … ... Recenzja książki Balwierz

Zmowa podlaska.

7.02.2022

Muszę przyznać, że długo mi zeszło nad lekturą ostatniej, wydanej do tej pory części serii z profilerem Hubertem Meyerem w roli głównej autorstwa Katarzyny Bondy. Trochę czytałam, trochę słuchałam w audiobooku i mogę stwierdzić, że mnogość wydarzeń nie pozwala przeczytać tej książki za jednym posiedzeniem. Mogę też odetchnąć z ulgą, ponieważ w tej... Recenzja książki Balwierz

Meyer kontra balwierz

17.01.2022

“Balwierz" to ostatnia książka Katarzyny Bondy, a opisana w niej historia ma niezwykły, raczej przerażający klimat. Sprawa Kołomyjskich, która pojawiła się w “Klatce dla niewinnych”, nie daje o sobie zapomnieć. Meyer musi zniknąć, chce nie tylko odpocząć, ale wymyślić jakiś plan działania na przyszłość W tym celu udaje się do przyjaciela, n... Recenzja książki Balwierz

Balwierz

7.01.2022

⭐Recenzja⭐ 🏵"Balwierz " jest to moja pierwsza książka którą przeczytałam od autorki Jest to szósta część serii "Hubert Meyer" Trochę żałuję, że nie czytałam hronologicznie od pierwszej książki, ale na pewno to niedługo nadrobię. Lubię kryminały i muszę przyznać, że ta książka spełniła moje oczekiwania. 🏵Głównym bohaterem jest psycholog sledczy H... Recenzja książki Balwierz

Balwierz

20.12.2021

„𝓑𝓪𝓵𝔀𝓲𝓮𝓻𝔃” Katarzyny Bondy nikomu chyba nie trzeba przedstawiać. Uwielbiam twórczość tej Pani i jeszcze nigdy się na niej nie zawiodłam. Nie inaczej jest w przypadku najnowszej powieści autorki „Balwierzu”. Jest to kolejny tom serii z profilerem Hubertem Meyerem. Sprawa Kołomyjskich nie daje o sobie zapomnieć. Hubert na jakiś czas musi zniknąć b... Recenzja książki Balwierz

Balwierz z Narwii

29.11.2021

Obawiałam się przeczytać tę książkę. Zawsze ciężko czyta mi się książki, gdzie ofiarą jest dziecko. Po opisie i okładce spodziewałam się, że będzie to emocjonująca i trudna lektura. I tak było, nie wiem tylko, czy jestem bardziej wstrząśnięta fabułą, czy bombą, jaką zrzuciła autorka na koniec. Uwielbiam serię z profilerem śledczym Hubertem Meyerem... Recenzja książki Balwierz

Bonda przeszła samą siebie!

28.11.2021

W „Balwierzu” Katarzyna Bonda przechodzi samą siebie! I mówię to całkiem poważnie i w pełni świadoma swoich słów! Jeden z najbardziej zagmatwanych i emocjonalnych kryminałów, jakie czytałam w tym roku. Ale przede wszystkim to dla mnie jedna z tych książek tego roku, gdzie zakończenie jest naprawdę zaskakujące i bardzo boli. Z ciała martwego Tymka... Recenzja książki Balwierz

Balwierz? Czyli kto?

24.11.2021

Na Podlasiu, w pobliżu Narwi grasuje morderca. Pierwszy ginie kilkuletnie dziecko, Tymek. Morderstwo w pierwszej chwili wygląda na mord rytualny, z ciała chłopca po śmierci upuszczono krew. Kolejną ofiarą jest ksiądz Donat Giza, członek koła łowieckiego. Jeden celny strzał snajpera i ksiądz nie miał żadnych szans. To nie koniec zbrodni w tej okoli... Recenzja książki Balwierz

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl