Recenzje książki "Bezczelny prezes"

Dodaj swoją recenzję

Gorące spotkanie

16.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

‘Bezczelny Prezes’ jest to romans biurowy z ogromną ilością emocji, wyczuwalnego napięcia między bohaterami oraz z nutą tajemniczości i intryg. Dodatkowo to moje pierwsze spotkanie z twórczością Meg Adams po którym jestem pewna, że nie będzie ostatnie. W tej książce mamy do czynienia z dwojgiem głównych bohaterów o bardzo silnych charakterach.... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

Bezczelny prezes.

8.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytałam dwie wcześniejsze książki autorki ,,Ochroniarz”, ,,Architekturę uczuć” i bardzo miło je wspominam. Dlatego z zaciekawieniem sięgnęłam po tę historię, a wątek hate-love brzmiał dodatkowo zachęcająco. Olga Wysocka, młoda, zdolna odnosząca sukcesy w branży deweloperskiej. Świetnie radzi sobie w świecie zdominowanym przez mężczyzn. „Świat ud... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

Bezczelny Prezes

30.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej moliki! Z jaką książką kończycie miesiąc? Kilka dni temu skończyłam czytać "Bezczelnego Prezesa" od @megadams nakładem od @wydawnictwoniezwykle Książka miała swoją premierę 27 Października, na okładce dostajemy informację, że jest to połączenie "Pięćdziesięciu twarzy Greya" i "Pięknego drania". Pierwszą czytałam, ale tej drugiej nie znam 🤭 C... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

Bezczelny prezes

18.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Olga odnosi wiele sukcesów w pracy. Wyjazd do Krakowa i objęcie stanowiska kierowniczego miało być kolejnym, niestety w ostatniej chwili dowiaduje się, że nie ona, a syn nowego współwłaściciela je dostał. Na dodatek nadal ma wyjechać tam do pracy tylko na niższym stanowisku. Kobieta czuje się rozczarowana, w szczególności, że pewien projekt miał b... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

"Bezczelny prezes" Meg Adams

18.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam Was na recenzję romansu biurowego pod tytułem "Bezczelny prezes" autorstwa Meg Adams. Wolicie jednotomowe serie czy bardziej przemawiają do Was trylogie oraz dłuższe cykle? Olga Wysocka jest młodą i atrakcyjną kobietą, która świetnie radzi sobie w branży deweloperskiej. Kiedy otrzymuję propozycję objęcia kierownictwem nowe... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

Bezczelny prezes

18.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bezczelny prezes - Meg Adams Olga Wysocka odnosi sukcesy w branży deweloperskiej. Jej firma podjęła się fuzji z inną firmą. Kiedy Olga dostaje propozycję objęcia kierownictwem nowego oddziału filmu w Krakowie, nie zastanawia się długo. Jednak... Nie wszystko jest tak jak miało być.... Jest zmuszona do oddania swojego stanowiska Robertowi Nowickie... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

"Bezczelny prezes"

18.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Prześladowały mnie moje własne pragnienia…" Olga Wysocka jest młodą kobietą, pracuje w branży deweloperskiej. Praca daje jej sporą satysfakcję. Propozycja objęcia kierownictwa nad nowym oddziałem w Krakowie niesie jej ogromną radość i jest spełnieniem marzeń. Olga nie ma żadnych wątpliwości, przyjmuje propozycję bez wahania. Niestety splot różny... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

Bezczelny Prezes ❤️❤️

15.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Bezczelny Prezes ♥️ autorki Meg Adams ♥️. Olga Wysocka młoda ambitna kobieta pracuje w branży deweloperskiej. Dostaje propozycję objęcia kierownictwa nad nowym oddziałem, które znajduje się w Krakowie. Niestety okazuje się, iż to stanowisko musi oddać Robertowi Nowickiemu mężczyźnie aroganckiemu, ale także... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl