Bezpieczeństwo i higiena pracy w piekarniach i cukierniach

Leszka Skuza, Halina Wojciechowska Piskorska
Bezpieczeństwo i higiena pracy w piekarniach i cukierniach
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

BHP w piekarniach i cukierniach to szczegółowy informator poświęcony dokumentowaniu oceny ryzyka zawodowego w zakładach piekarniczo-cukierniczych oraz w oddziałach produkcyjnych przy zakładach przemysłu gastronomicznego zajmujących się produkcją pieczywa i ciastek.W publikacji przedstawiono opis zagrożeń zawodowych, zasady bezpieczeństwa pracy, przykłady oceny ryzyka zawodowego oraz wykaz podstawowych aktów prawnych.Opracowanie stanowi pomoc w prowadzeniu szkoleń bhp i ułatwia dokonanie oceny ryzyka zawodowego na stanowiskach pracy związanych z prezentowaną branżą.
Data wydania: 2002
ISBN: 978-83-7187-581-6, 9788371875816
Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Bezpieczeństwo i higiena pracy w piekarniach i cukierniach? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Bezpieczeństwo i higiena pracy w piekarniach i cukierniach. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat