Recenzje książki "Cena krwi"

Dodaj swoją recenzję

Tanya Huff - Cena krwi

15.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tanya Huff powraca i to w nowej odsłonie. Dzięki AXN – stacji, która wykupiła prawda do sfilmowania jej powieści, „Więzy krwi” zyskały nie tylko nowe okładki, ale ponowny wydźwięk w świecie literatury z gatunku paranormal romance. Historia opowiada losy pewnej byłej agentki wydziału zabójstw, która to próbuje rozkręcić swoje prywatne biuro detekty... {} Recenzja książki Cena krwi

Cena krwi

31.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Vicki Nelson, była policjantka, a aktualnie prywatny detektyw przypadkowo trafia na miejsce okrutnego morderstwa. Jak się potem okazuje to dopiero początek serii brutalnych morderstw. Kobieta otrzymuje od byłej dziewczyny pierwszej ofiary zlecenie by odnalazła sprawcę, początkowo niechętnego do tego zadania Vicki coraz bardziej wkręca się w całą... {} Recenzja książki Cena krwi

Jaka jest Cena Krwi?

30.08.2012

Victoria Nelson, to ekspolicjantka. Mimo swojego młodego wieku, ma zaledwie 31 lat, awansowała już kilkukrotnie i była stworzona do tego zawodu. Jednak jej choroba uniemożliwiła jej brnięcie wyżej po szczeblach kariery i zrezygnowała, aby zająć się detektywistyką. Książka zaczyna się w momencie, kiedy główna bohaterka znajduje ciało mężczyzny, któr... {} Recenzja książki Cena krwi

Detektywistyczny horror

31.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tanya Huff urodziła się Nowej Szkocji. Swoją przygodę z pisarstwem zaczęła naprawdę wcześnie, ponieważ w wieku dziesięciu lat. Nawiązała wtedy współpracę z The Picton Gazette. W późniejszych latach pracowała jeszcze w radiu i telewizji gdzie stworzyła swój własny program dotyczący science fiction, a także w najstarszej księgarni z literaturą zalicz... {} Recenzja książki Cena krwi

@tala86@tala86 {}

"Cena krwi" Tanya Huff

30.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tanya Huff rozpoczęła swoją karierę pisarską w wieku dziesięciu lat. Podczas pracy w najstarszej istniejącej księgarni science fiction, napisała 7 powieści i 9 opowiadań, które ukazały się drukiem w niemal natychmiastowym tempie. Inspiracje czerpie z otaczającego ją otoczenia i ludzi. Prywatny detektyw, była pani policjant, bardzo ograniczony obsz... {} Recenzja książki Cena krwi

@Ruczek@Ruczek {}

"Książka, która ma w sobie potencjał i oryginalny, kryminalny wydźwięk"

22.07.2012

Wiele słyszałam o Tanyi Huff, dlatego byłam ciekawa wampirycznej koncepcji, która zagościła również i w jej twórczości. Skuszona dość pochlebnymi recenzjami, jak również faktem iż książka stanowiła inspirację do nakręcenia serialu "Więzy krwi", czym prędzej zabrałam się za lekturę "Ceny krwi". Czcionka, przyjazna dla oczu, sprawiła że dość szybko p... {} Recenzja książki Cena krwi

Wampir i śmiertelniczka na tropie zabójcy

19.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wampiry… W literaturze XXI wieku zostały one już przedstawione na różne sposoby, opisane wzdłuż i wszerz jako demony nocy, czuli kochankowie lub zbawiciele złego świata. Praktycznie nic już nie jest w stanie zaskoczyć czytelnika, nawet najbardziej wymyślny wampir jest po prostu tym, czym jest. „Cena krwi” jest kolejną książką, wykorzystującą moty... {} Recenzja książki Cena krwi

@Betsy@Betsy {}

"Po drugiej stronie policyjnej taśmy"

17.07.2012

Toronto to największe miasto Kanady. To także jedno z niewielu miejsc na świecie, które może pochwalić się taką różnorodnością pod względem etnicznym. Połowa mieszkańców to ludność napływowa. Mieszanka ta wpływa również na wysoki poziom przestępczości. W takim mieście swoją karierę jak najlepszy detektyw w wydziale zabójstw rozpoczęła i zakończyła ... {} Recenzja książki Cena krwi

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe