Recenzje książki "Chłopak z sąsiedztwa"

Dodaj swoją recenzję

Czy mężczyzna poradzi sobie z przeszłością, by móc w końcu żyć pełnią życia?

4.07.2022

"Chłopak z sąsiedztwa" autorstwa Alexy Lavendy, to historia, która czaruje swoim pięknem i ciepłem od pierwszej strony. Otula swoją delikatnością, zabierając nas do świata pełnego miłości, czułości, a także i bólu. Zaczynając ją, nie spodziewałam się, że wywrze na mnie tak wielkie wrażenie! Przez nią się po prostu płynie! Odkładając książkę na bo... Recenzja książki Chłopak z sąsiedztwa

zawiodła, za mało treści, za dużo błędów

10.04.2022

"Chłopak z sąsiedztwa" to jedna z takich książek, na którą bardzo czekałam, odkąd tylko pierwszy raz ją zobaczyłam. Na tyle, że kiedy do mnie dotarła, porzuciłam to co czytałam, żeby zacząć ją od razu. Liwia i Igor znali się od zawsze. Od zawsze też dziewczyna podkochiwała się w Igorze, ale dla niego była głównie młodszą siostrą przyjaciela. Teraz... Recenzja książki Chłopak z sąsiedztwa

@Angel@Angel × 1

Świetna

31.03.2022

Liwia i Igor znają się od bardzo dawna. On był przyjacielem jej brata, częstym gościem w ich domu, ona młodszą siostrą, która ciągle za nimi latała. Później zaczęła dorastać, a Igor coraz bardziej jej się pobrał, jednak on na nią nie patrzył w ten sposób, była tylko małolatą. W pewnym momencie w domu Igora doszło prawie do tragedii, a on z mamą i ... Recenzja książki Chłopak z sąsiedztwa

To zakończenie...

19.03.2022

On, chłopak z trudną przeszłością, który pomimo wszystko wyszedł na prostą i zapracował na swoją przyszłość. Przyjeżdża do rodzinnego miasteczka i chce się zmierzyć z demonami. Nie wierzy, że jest w stanie kochać i zapewnić bezpieczeństwa osobom, na których mu zależy. Ona młoda, zakochana w nim od dawna, ma wreszcie okazję wyznać mu swoje uczucia.... Recenzja książki Chłopak z sąsiedztwa

Chłopak Z Sąsiedztwa

17.03.2022

🦋Recenzja 🦋 🦋🦋CHŁOPAK Z SĄSIEDZTWA 🦋🦋 Nic nie smakuje jak ZAKAZANA miłość... AUTOR : ALEXA LAVENDA Wydawnictwo : Lipstick Books " Chcę tobą oddychać - mówiłem do niej znowu. - Chcę słyszeć twój cudowny śmiech widzieć to ciepło i miłość w twoich oczach i wynagrodzić ci cały ten czas, kiedy na mnie czekałaś. Teraz ja czekam na ciebie ... Recenzja książki Chłopak z sąsiedztwa

Świetna historia.

13.03.2022

Ostatnio zaczytuję się powieściami autorki i stwierdzam, że są to książki bliskie memu sercu, wdzierają się w zakamarki duszy i dają do myślenia. Ta pozycja idealnie wpasowała się w moje gusta i już od pierwszych stron wciągnęło mnie jej czytanie. Opisana historia jest piękna, wstrząsająca, przepełniona bólem, niepewnością i strachem by zaufać i ... Recenzja książki Chłopak z sąsiedztwa

@Izzi.79@Izzi.79 × 3

Piękna powieść pełna emocji. Niosąca bardzo mądre przesłanie. 🥰

11.03.2022

„- Życie może być bólem. Życie może być niesprawiedliwe, poniżające i strasznie, ale to strasznie ch*jowe. Ale może też być lepsze, kiedy skupimy się na pozytywach. Wystarczy, że ma się choć jedną osobę, którą się kocha lub na której można polegać, lub która sprawia, że po złym dniu wciąż chce się nam walczyć i szarpać z tym wszystkim”. 🥰 Powieść... Recenzja książki Chłopak z sąsiedztwa

Chłopak z sąsiedztwa - Alexa Laveda

10.03.2022

💓RECENZJA💓 Dziękuję @alexalavendablog oraz @lipstickbooks za egzemplarz do recenzji🥰 "Miłość, ciepło, zaufanie... Tego nie było w moim życiu, nikt nigdy mnie nie nauczył kochać. Liw była za to naiwna, otwarta i bardzo ufna w stosunku do mnie .. nie mogłem jej skrzywdzić. Postrzegałem ją jako delikatny kwiat, który ufnie wystawia twarz do słońca... Recenzja książki Chłopak z sąsiedztwa

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl