Ciasta smażone. Pączki, faworki i racuchy

Alina Stradecka
Ciasta smażone. Pączki, faworki i racuchy
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Słodkie i pikantne pyszności w 120 wariantach! Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, rosyjskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli, pieczarek lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków cukrem pudrem. Wykwintne propozycje zachwycą każdego łasucha!
Data wydania: 2009
ISBN: 978-83-258-0165-6, 9788325801656
Wydawnictwo: KDC - Klub Dla Ciebie

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Ciasta smażone. Pączki, faworki i racuchy aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Ciasta smażone. Pączki, faworki i racuchy. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl