Recenzje książki "Ciemniejsza strona Greya"

Dodaj swoją recenzję

"Niegrzeczna pani jest, panno Steele."

18.03.2015

Rozstanie młodej studentki Anastasii Steele i charyzmatycznego miliardera Christiana Greya okazuje się bolesne dla ich obojga. Ogarnięci obsesyjną tęsknotą kochankowie nie mogą bez siebie żyć. Więc kiedy Christian proponuje Anastasii zupełnie nowy układ, na całkiem innych warunkach, dziewczyna od razu się zgadza. Wkrótce zaczynają poznawać siebie n... {} Recenzja książki Ciemniejsza strona Greya

Ach ten Grey!

29.10.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Chcę być dla tego mężczyzny wszystkim, jego alfą i omegą, a także wszystkim pomiędzy, ponieważ on jest wszystkim dla mnie". Powracam do świata mało rozgarniętej Anastasii Steele i władczego posiadacza wielkiej fortuny, Christiana Greya. Pierwszy tom, mimo wielu mankamentów, o których pisało mnóstwo czytelników, zaciekawił mnie na tyle, by pożycz... {} Recenzja książki Ciemniejsza strona Greya

Po raz kolejny o Greyu

3.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ciemniejsza strona Greya" to kontynuacja "Pięćdziesięciu twarzy Greya" - bestsellerowej serii E.L. James. Historii nietypowej miłości milionera Christiana Greya oraz studentki literatury Anastasii Steele. Sięgnęłam po dalszy ciąg "Pięćdziesięciu twarzy Greya" z obojętnością, bo myślę, że tak właśnie należy to nazwać. Po pierwszą część sięgnęłam z... {} Recenzja książki Ciemniejsza strona Greya

Subtelniejszy odcień Greya

21.03.2013

Chyba poświęcanie czasu na przedstawianie fabuły tej książki jest całkowicie bezcelowe, skoro i tak w największej mierze dotyczy ona miłosnych uniesień głównych bohaterów i cokolwiek by się nie wydarzyło i tak najważniejszym wątkiem są cielesne przyjemności. Powiem tylko, że drugiej części tej niezwykle popularnej i dość kontrowersyjnej serii rela... {} Recenzja książki Ciemniejsza strona Greya

Jaśniejsza strona Greya

27.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakiś czas temu, skuszona skrajnie różnymi opiniami i ogólnym zamieszaniem, jakie powstało wokół trylogii E L James, miałam wątpliwą przyjemność zapoznać się z „Pięćdziesięcioma twarzami Greya”. Cóż, spotkania nie zaliczyłam do udanych, o czym można przeczytać TUTAJ, ale zwykle lubię doprowadzać sprawy do końca, a otaczające mnie zewsząd głosy, że ... {} Recenzja książki Ciemniejsza strona Greya

EL James - Ciemniejsza strona Greya

26.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor: EL James Tytuł: "Ciemniejsza strona Greya" Oryginalny tytuł: " Fifty Shades Darker" Tłumacz: Monika Wiśniewska Wydawnictwo: Sonia Draga Rok wydania 2012 Ilość stron: 626 "Młodziutką studentkę Anę Steele i charyzmatycznego miliardera Christiana Greya połączył niecodzienny układ, który z czasem przerodził się w coś znacznie głębszego. Jednak ... {} Recenzja książki Ciemniejsza strona Greya

Nie taka znowu bardzo "Ciemniejsza strona Greya"

6.01.2013

W ramach relaksu i odpoczynku od poważniejszych lektur, postanowiłam sięgnąć po kontynuację "Pięćdziesięciu twarzy Greya". Zadziwiające jest to jaką burzę wywołuje cała seria. Internet aż huczy od skrajnych opinii, choć z przewagą tych fatalnych. Nie zmienia to jednak faktu, że większość osób prędzej czy później sięga po kontynuację i zna dalsze l... {} Recenzja książki Ciemniejsza strona Greya

Ciemniejsza strona Greya

5.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Erika Leonard (znana jako E.L James) jest kierownikiem telewizyjnym, żoną oraz matką dwójki dzieci. Mieszka w Londynie. Od wczesnego dzieciństwa marzyła o pisaniu historii, które podbiją serca czytelników. Jednak musiała odłożyć te marzenia i skupić się na rodzinie i swojej karierze. W końcu zdobyła się na odwagę i napisała swoją pierwszą powieść, ... {} Recenzja książki Ciemniejsza strona Greya

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}