Recenzje książki "Coraz większy mrok"

Dodaj swoją recenzję

Coraz większy mrok

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej Bookstagram! Mam dla Was książkę, którą przeczytałam już jakiś czas temu ale nie było nam po drodze wiec dopiero teraz napisze kilka słów o niej 😉 Czytaliście książki @Link ? Może coś mi polecicie? 😏 Było to moje pierwsze spotkanie z autorką @Link i przyznaje że naprawdę dooobre. Zwłaszcza, że to debiut autorki 😎 Historia w... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

Od romasów po thrillery?

10.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Żaden człowiek nie wyda się sympatyczny, jeśli pozna się go od środka." ~~~ Colleen Hoover. Moja kochana Colleen Hoover. Którą ścieżką ty poszłaś, ze pokusiło Cię napisanie thrillera? Patrząc na to jakie dobre ta autorka tworzy powieści obyczajowe, nie spodziewałam się niczego dobrego. Sięgnęłam w tej kolejności po "Coraz większy mrok", bo od dłu... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

@cafeetlivre@cafeetlivre {}× 1

Czy ciemność jest gorsza od mroku?

18.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pozycja "Coraz większy mrok" zdecydowanie odstaje od wcześniejszych dzieł autorki. W tej opowieści fabuła nie skupia się na romantycznych relacjach międzyludzkich, lecz na psychologicznej grze głównych bohaterów, która wciągnąć może nawet czytelnika. "Coraz większy mrok" opowiada o zawiłej relacji niszowej autorki thrillerów Lowen Ashleigh z Je... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

Colleen Hoover - Coraz większy mrok

4.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Colleen Hoover jako autorka thillera? Szczerze nie mogłam doczekać się kiedy książka pojawi się w sprzedaży. Od samego początku pokochałam jej książki. Przekazywały wiele emocji, a dodatkowo zaskakiwały. Kiedy więc zobaczyłam "Coraz większy mrok" jako jedną z nowości w empiku wiedziałam, że musze ją kupić. Nie zawiodłam się. Zaczęłam czytać i już ... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

@kow_pola@kow_pola {}× 1

Czy mrok jest naprawdę coraz większy?

5.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Coraz większy mrok" był moim pierwszym spotkaniem z twórczością Colleen Hoover i sięgnęłam po tę książkę z czystej ciekawości, ponieważ polecało mi ją już kilka osób. A przeczytałam ją dzięki BT u @wroclawianka.czyta której bardzo dziękuję. Do końca nie wiem co myśleć o tej pozycji... Niby thriller, niby trzyma w napięciu, do tego dobrze wykreowa... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

Mrok wypływa z każdej strony

5.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakiś czas temu przeczytałam jedna po drugiej dwie mroczniejsze książki Collen Hoover, jedną już zrecenzowałam , była dobra, nie miałam większych zastrzeżeń co do niej, teraz czas przyszedł bym coś napisała o jej drugiej , naprawdę mrocznej odsłonie . „Coraz większy mrok” to thriller psychologiczny , całkiem inny gatunek książki , od reszty powi... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

Colleen Hoover „Coraz większy mrok”

25.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każda tajemnica ma swoje ukryte oblicze. Odkrywając je, życie człowieka może diametralnie się zmienić- na dobre, jak i na złe. Wszystko zależy od łaskawości losu. Tak też i było jednego z poranków Lowen Ashleigh, młodej pisarki, która zostaje poproszona o dokończenie bestsellerowej serii znanej autorki- Verity Crawford. Jak propozycja podjęcia się... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

Coraz większy mrok

30.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, Do tej pory miałam wrażenie, że jest socjopatką. Teraz skłaniam się ku temu, że to psychopatka” Psychopata to osoba o "zaburzonej duszy", a raczej o zaburzonym sposobie myślenia i odczuwania. Psychopaci są szczególnie niebezpieczni – często przez długi czas trudno się zorientować, że mamy do czynienia z kimś o zaburzonych emocjach i patolog... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl